Ο Καραμανλής γνώριζε για το σχέδιο δολοφονίας

Ο Καραμανλής γνώριζε για το σχέδιο δολοφονίας
ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ICON PRESS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ) Icon

Ως δημοσιογραφική επιτυχία χαρακτήρισε το γεγονός ότι διέρρευσε το απόρρητο έγγραφο της ΕΥΠ που ήθελε να υπάρχει σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή ο Προκόπης Παυλόπουλος

Σε επιβεβαίωση του εγγράφου της ΕΥΠ, το οποίο προειδοποιούσε για σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, προχώρησε ο Προκόπης Παυλόπουλος.

“Το περιεχόμενο του εγγράφου και το δημοσίευμα μιλούν για την ουσία και πώς αξιολογήθηκε τότε το συγκεκριμένο περιστατικό”, σημείωσε μιλώντας στον Realfm 97,8.

Ερωτηθείς εάν ο Κώστας Καραμανλής είχε ενημερωθεί επ’ αυτού, σημείωσε ότι όταν υπάρχουν έγγραφα αυτού του είδους ενημερώνονται εκείνοι που πρέπει να ενημερωθούν.

“Υπάρχει το απόρρητο. Το πώς και γιατί διέρρευσε είναι δημοσιογραφική επιτυχία”, επισήμανε.

Σε ό,τι αφορά την κυβέρνηση συνεργασίας και τα όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα μεταξύ του Γιώργου Παπανδρέου και του Αντώνη Σαμαρά σχολίασε ότι κατά την εκτίμησή του ήταν μπλόφα, τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, φέρει την ευθύνη για μη συγκρότηση.

Ο Αντώνης Σαμαράς, όπως ανέφερε, περίμενε τηλεφώνημα από τον Γιώργο Παπανδρέου ώστε να συναντηθούν και να προχωρήσουν παραπέρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα