Ο Κασσελάκης τώρα προτείνει λογιστικό έλεγχο σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάζεται σε 2'
Ο Κασσελάκης τώρα προτείνει λογιστικό έλεγχο σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης επανέρχεται στη συζήτηση περί μαύρου χρήματος και ζητά λογιστικό έλεγχο σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία.

Μετά τις θυελλώδεις αντιδράσεις που προκάλεσαν όσα είπα περί μαύρου χρήματος στα κόμματα, ο Στέφανος Κασσελάκης επανήλθε με νέα τοποθέτηση.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε να γίνει λογιστικός έλεγχος σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία σε βάθος δεκαετίας και συμπλήρωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να εκλέξει άλλον πρόεδρο αν τα μέλη του επιθυμούν να δεχτούν μαύρο χρήμα για να μην παρθούν επίπονες αλλά “αναγκαίες” αποφάσεις.

Η σχετική τοποθέτηση

Σας μίλησα με ειλικρίνεια για δύσκολες οικονομικές αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν. Με μεγάλο συναισθηματικό κόστος.

Πώς θα μπορούσαν να αποφευχθούν αυτήν τη στιγμή; Μόνο με μαύρο χρήμα.

Ξεκαθάρισα:
Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει μαύρο χρήμα.

«Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ» σημαίνει ότι, αν οι ψηφοφόροι ή τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι διατεθειμένα να αποδεχθούν μαύρο χρήμα προκειμένου να αποφευχθούν επίπονες αλλά αναγκαίες οικονομικά αποφάσεις, θα πρέπει να εκλέξουν άλλο Πρόεδρο.
Έναν Πρόεδρο οποίος να αποδέχεται τον υπόγειο τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα περισσότερα κόμματα στην Ελλάδα.
Εγώ δεν προσφέρομαι. Λυπάμαι.

Κι επειδή η «βασίλισσα του μαύρου χρήματος» στο ελληνικό πολιτικό σύστημα είναι η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, τον προκαλώ ανοιχτά:

Να φέρουμε τώρα και στα δύο κόμματα, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, ανεξάρτητη εταιρεία ορκωτών λογιστών (προτείνω την Deloitte ή αντίστοιχου κύρους εταιρεία) για έλεγχο όλων των οικονομικών μας στοιχείων σε χρονικό βάθος δεκαετίας. Με άρση οποίας ρήτρας εμπιστευτικότητας μπορεί να υπάρχει με προμηθευτές ή συνεργάτες.

Όλα στο φως.

Έχω υποσχεθεί στους πολίτες ότι αυτό το σάπιο σύστημα θα το σπάσω, ακόμη κι αν χρειαστεί να πέσω μαζί του.

Κύριε Μητσοτάκη, πάμε;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα