Ο Κουαρόν στηρίζει Βαρουφάκη

Ο Κουαρόν στηρίζει Βαρουφάκη
Ο σκηνοθέτης Αλφόνσο Κουαρόν Joel C Ryan/Invision/AP

Την Τετάρτη στις 7 το βράδυ ο σκηνοθέτης Αλφόνσο Κουαρόν θα στείλει μήνυμα στην εκδήλωση που διοργανώνει το DiEM25 όπου θα ανακοινωθούν οι πρώτοι υποψήφιοι για την ευρωβουλή.

Λίγα 24ωρα πριν την μεγάλη βραδιά των Όσκαρ 2019, ο μεγάλος αντίπαλος του Λάνθιμου, Αλφόνσο Κουαρόν θα στείλει μήνυμα στήριξης στο DiEM25 όπου θα ανακοινωθούν οι πρώτοι υποψήφιοι για την ευρωβουλή.

Ο σκηνοθέτης που διεκδικεί 10 Όσκαρ στηρίζει τον Γιάνη Βαρουφάκη, ενώ μεταξύ των παρευρισκομένων στην εκδήλωση που θα διεξαχθεί στον πολυχώρο Άννα & Μαρία Καλουτά (Τιμοκρέοντος 6Α – Νέος Κόσμος) θα δώσουν το παρών ο Katrín Jakobsdóttir – Πρωθυπουργός της Ισλανδίας, ο James K. Galbraith – Αμερικάνος οικονομολόγος και συγγραφέας και άλλες προσωπικότητες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το DiEM25:
“Το ΜέΡΑ25 και ο Γραμματέας του Γιάνης Βαρουφάκης σας καλούν την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019, στις 7 μμ στον πολυχώρο Άννα & Μαρία Καλουτά (Τιμοκρέοντος 6Α – Νέος Κόσμος) στην παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων για την Ευρωβουλή, κηρύσσοντας και επίσημα την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος.

Εκτός από τους υποψήφιους που θα είναι παρόντες επί σκηνής, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πολύτιμοι φίλοι και σύμμαχοι θα δηλώσουν τη στήριξή τους.

Πιο συγκεκριμένα οι:

Katrín Jakobsdóttir – Πρωθυπουργός της Ισλανδίας – Μέλος του Progressive International

Brian Eno – Μουσικός, εικαστικός καλλιτέχνης και πολιτικός ακτιβιστής – Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του DiEM25

Alfonso Cuarón-Σκηνοθέτης, μέλος του DiEM25

James K. Galbraith – Αμερικάνος οικονομολόγος και συγγραφέας – Μέλος της Συμβουλευτικής Ομάδας του DiEM25

θα απευθύνουν χαιρετισμό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Το ΜέΡΑ25 είναι η Διεθνιστική, Προοδευτική, Πατριωτική, Αντιμνημονιακή δύναμη σήμερα στην Ελλάδα.

Το ΜέΡΑ25 είναι μέρος του πανευρωπαϊκού κινήματος DiEM25 και η ελληνική έκφραση της «Ευρωπαϊκής Άνοιξης», του πρώτου πανευρωπαϊκού εκλογικού σχηματισμού που κατεβαίνει ταυτόχρονα σε 11 χώρες με κοινό πρόγραμμα και πλατφόρμα για μια Νέα Συμφωνία για την Ευρώπη.

Σας περιμένουμε όλες και όλους!”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα