Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα γραφεία της 24MEDIA

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνομιλεί με τους: Από δεξιά, τον  ιδιοκτήτη και πρόεδρο της 24MEDIA, Δημήτρη Μάρη, τον διευθυντή σύνταξης της HuffPost, Αντώνη Φουρλή, τον διευθυντή του Sport24 Radio 103,3, Παντελή Διαμαντόπουλο και τον CEO της 24ΜΕDIA Νικόλα Πεφάνη.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνομιλεί με τους: Από δεξιά, τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της 24MEDIA, Δημήτρη Μάρη, τον διευθυντή σύνταξης της HuffPost, Αντώνη Φουρλή, τον διευθυντή του Sport24 Radio 103,3, Παντελή Διαμαντόπουλο και τον CEO της 24ΜΕDIA Νικόλα Πεφάνη. FRANCESCA GIAITZOGLOU WATKINSON

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Sport24 Radio 103,3, επισκέφθηκε τα γραφεία της 24MEDIA. Τον υποδέχθηκε ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της 24MEDIA Δημήτρης Μάρης και τα στελέχη του Ομίλου.

O αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, την Πέμπτη 16 Μαΐου πραγματοποίησε επίσκεψη στα γραφεία της 24MEDIA με αφορμή την ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Sport24 Radio 103,3 και τον διευθυντή του σταθμού Παντελή Διαμαντόπουλο.

Τον κ. Μητσοτάκη υποδέχτηκε ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της 24MEDIA Δημήτρης Μάρης, ο CEO Νικόλας Πεφάνης, ο Διευθυντής Ειδήσεων & Ενημέρωσης Μάνος Χωριανόπουλος μαζί με τον διευθυντή του Sport24 Radio 103,3, Παντελή Διαμαντόπουλο.

O πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο στούντιο του Sport24 Radio με τον διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού Παντελή Διαμαντόπουλο.
O πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο στούντιο του Sport24 Radio με τον διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού Παντελή Διαμαντόπουλο. FRANCESCA GIAITZOGLOU WATKINSON

Μέσα από το στούντιο του μεγαλύτερου αθλητικού σταθμού της χώρας, ο κ. Μητσοτάκης τοποθετήθηκε για τον αθλητισμό, τη βία, το αγαπημένο του άθλημα το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο αλλά και για τα πολιτικά δρώμενα, λίγες μόνο ημέρες πριν από τις Ευρωεκλογές.

Η ζωντανή ραδιοφωνική συνέντευξη μεταδόθηκε και διαδικτυακά από το Sport24.gr και το News247.gr.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μητσοτάκης, Δημήτρης Μάρης, Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μητσοτάκης στον Sport24 Radio 103,3: Είμαι υπέρ της λογικής του Rotation - Nα δίνεις χρόνο και ευκαιρίες

Ο Κ. Μητσοτάκης προτιμά Λίβερπουλ, Πλατινί και Τζόρνταν

SHARE:

24Media Network