Μητσοτάκης: Έκανε την 3η δόση του εμβολίου και καλεί όλους να εμβολιαστούν

Μητσοτάκης: Έκανε την 3η δόση του εμβολίου και καλεί όλους να εμβολιαστούν

Εννέα στους 10 διασωληνωμένους είναι ανεμβολίαστοι τόνισε ο πρωθυπουργός, που έκανε την 3η δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Mega εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας».

Σε δηλώσεις του στη συνέχεια τόνισε ότι ακολούθησε πιστά τις οδηγίες των ειδικών κάνοντας την τρίτη δόση και πρόσθεσε:

ADVERTISING

“Θα παρακαλούσα όλες και όλους να κάνουν το ίδιο, είτε όσον αφορά την 3η δόση είτε πρωτίστως όσον αφορά αυτούς οι οποίοι ακόμα δεν έχουν εμβολιαστεί. Διότι πια τα δεδομένα είναι τόσο εμφατικά που δεν επιτρέπουν καμία αμφισβήτηση ως προς την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του εμβολίου.”

Ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι: “Εννέα στους δέκα συμπολίτες μας οι οποίοι βρίσκονται και σήμερα διασωληνωμένοι είναι ανεμβολίαστοι και ένας πολύ μεγάλος αριθμός των συμπολιτών μας που χάνει τη ζωή του κάθε μέρα είναι και αυτοί ανεμβολίαστοι.”

Μητσοτάκης: Έκανε την 3η δόση του εμβολίου και καλεί όλους να εμβολιαστούν

Και πρόσθεσε: “Ας ακούσουμε, επιτέλους, τους επιστήμονες. Ας δούμε τα πραγματικά δεδομένα. Ας σπεύσουμε όλοι να εμβολιαστούμε για να αυξήσουμε κι άλλο τα ποσοστά εμβολιασμού στη χώρα μας συνολικά.

Να προστατέψουμε πρώτα και πάνω απ’ όλα τους εαυτούς μας, αυτούς που αγαπάμε και το κοινωνικό σύνολο”.

Μετά τον εμβολιασμό ο Πρωθυπουργός είχε σύντομη συνομιλία με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελο Τουρνά και τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου, για την προετοιμασία ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυριάκος Μητσοτάκης, Εμβόλιο κορονοϊού, Εμβόλιο
SHARE:

24Media Network