Ο Μητσοτάκης συζήτησε με 15 μαθητές για την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας

Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη με μαθητές με αφορμή την 45η Επετείο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας, Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019. (EUROKINISSI/ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)
Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη με μαθητές με αφορμή την 45η Επετείο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας, Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019. (EUROKINISSI/ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ) EUROKINISSI

Το πρώτο που τους είπε ο πρωθυπουργός είναι ότι "σε αυτό το κτίριο είμαστε όλοι προσωρινοί για όσο καιρό το επιλέγουν οι πολίτες

"Ένα διαφορετικό τρόπο για να τιμήσει την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας επέλεξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος προσκάλεσε 15 μαθητές στο Μαξίμου και συζήτησε μαζί τους με αφορμή τη σημερινή ημέρα.

Στο λογαριασμό του πρωθυπουργού στο twitter αναρτήθηκαν φωτογραφίες και το εξής σχόλιο του κ.Μητσοτακη: "Γιορτάσαμε διαφορετικά σήμερα την 45η επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας. Προσκεκλημένοι στο Μαξίμου ήταν 15 μαθητές με τους οποίους είχα μια εξαιρετική συζήτηση. Το πρώτο που τους είπα είναι ότι σε αυτό το κτίριο είμαστε όλοι προσωρινοί για όσο καιρό το επιλέγουν οι πολίτες. "

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μητσοτάκης, Κυβέρνηση
SHARE: