Ο Μπίστης σε Σαββόπουλο που στηρίζει Μητσοτάκη: “Αχ βρε Νιόνιο, τι κρίμα”

Ο Μπίστης σε Σαββόπουλο που στηρίζει Μητσοτάκη: “Αχ βρε Νιόνιο, τι κρίμα”
Ο Νίκος Μπίστης Eurokinissi

Ο Νίκος Μπίστης ήταν βαθιά απογοητευμένος από το γεγονός ότι ο Διονύσης Σαββόπουλος εξέφρασε δημόσια προτίμηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ ο Διονύσης Σαββόπουλος εξέφρασε την άποψη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι “ο καλύτερος” και ότι “προσωπική μου επιθυμία είναι να κυβερνήσει αυτοδύναμος”.

Ο Ελληνας τραγουδοποιός επεσήμανε πάντως ότι σέβεται όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου και τους ηγέτες τους, υπογραμμίζοντας ότι όλα αυτά τα κόμματα, είναι δυνάμεις της πατρίδας και τους Έθνους.

Πρόσθεσε ωστόσο, ότι παρατηρεί ότι κάποια από τα κόμματα μιας υποτιθέμενης προοδευτικής συνεργασίας, διατηρούν ένα παλιό είδος φοιτητικής ξενοιασιάς και μια υπερβολική και αδικαιολόγητη αυτοπεποίθηση, η οποία μπορεί να αποβεί πάρα πολύ επικίνδυνη, γιατί τα πράγματα πια, είναι πάρα πολύ δύσκολα.

Αντέδρασαν πολλοί. Ο Νίκος Μπίστης, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε μία ενδιαφέρουσα ανάρτηση-απάντηση: “Αχ βρε Νιονιό τι κρίμα. Ξέραμε ότι εδώ και χρόνια το Φορτηγό σου έχει κλατάρει, ότι η πλατεία σου είναι άδεια από πάθος και από συντρόφους οικοδόμους, φοιτητές, ότι την ωδή στον Γεώργιο Καραϊσκάκη την έχεις αντικαταστήσει με ωδές στο κατεστημένο. Αυτό το κατεστημένο που κάποτε του έβγαζες την γλώσσα.

Δεν χρειαζόταν η στήριξη στον Μητσοτάκη και την ΝΔ για να καταλάβουμε ότι έχεις ένα πρόβλημα με τα νιάτα σου. Το διέπραξες όμως και μας δυσκολεύεις- αλλά εμείς θα το κάνουμε- να τιμήσουμε τα πρώτα σου που ήταν και δικά μας πρώτα. Με την διαφορά οτι έτσι θα ειναι τα δικά μας στερνά . Γιατί εμείς θα είμαστε εκεί να σου θυμίζουμε τις ημέρες τις παλιές. Και να παλεύουμε για τις καινούργιες που θα έρθουν”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα