Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, έχει τη λύση για το πρόβλημα της Λίβερπουλ

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, έχει τη λύση για το πρόβλημα της Λίβερπουλ
INTIME

Ο Γιούργκεν Κλοπ καλείται άμεσα να βρει τη λύση στο τεράστιο αμυντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Λίβερπουλ από την αρχή της σεζόν και ο Υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, θέλησε να του δώσει χρήσιμες συμβουλές μέσω Facebook.

Το ότι η Λίβερπουλ δεν πατάει καλά στα πόδια της (το αντίθετο μάλιστα) έχει γίνει αντιληπτό από τις πρώτες έξι αγωνιστικές της Premier League, όπου στα τέσσερα μάλιστα από αυτά τα παιχνίδια βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ.

Ωστόσο στο ματς του “Ντιέγκο Μαραντόνα” το βράδυ της Τετάρτης ήταν που παραφούσκωσε και άνοιξε ο ασκός του Αιόλου, με την Νάπολι να κάνει φύλλο και φτερό την παραπαίουσα άμυνα των κόκκινων, περυσινών φιναλίστ του τελικού του Champions League, και να τους υποτάσσει με 4-1 στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων.

Δεν δουλεύουμε ως ομάδα και δεν παίζουμε αρκετά καλά, αυτό είναι προφανές και για αυτό χάνουμε παιχνίδια. Αυτό είναι δική μου ευθύνη και είναι δική μου δουλειά να το βρω“, τόνισε με δηλώσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ αμέσως μετά το κάζο από τους παρτενοπέι, για να έρθει λίγο αργότερα η λύση μέσω… Ελλάδας από τα πλέον αρμόδια χείλη.

Σύμφωνα με το SPORT24, βλέποντας την κατάσταση σύγχυσης και πανικού της αγγλικής άμυνας, ο Υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, αποφάσισε να επέμβει μέσω τοποθέτησής του στον επίσημο λογαριασμό της Λίβερπουλ στο Facebook.

Αγόρασε ένα σέντερ μπακ κλάσης και μετατόπισε τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ στο κέντρο. Και το πρόβλημα λύθηκε”, έγραψε χαρακτηριστικά, με την ιδέα του να φαίνεται “ενδιαφέρουσα” σε αρκετούς ομοϊδεάτες του φίλους των ρεντς, και κάποιον μάλιστα να προσθέτει πως θα πρέπει “ο Τσιμίκας να πάρει τη θέση του Ρόμπερτσον στο αριστερό άκρο της άμυνας“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα