Ο Πατούλης μιμείται Λαφαζάνη και πίνει κρασί μέσα σε ταξί

Ο Πατούλης μιμείται Λαφαζάνη και πίνει κρασί μέσα σε ταξί

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος αντιγράφει τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και καλεί στη "Λευκή Νύχτα" του δήμου του (Vid)

Ο δήμαρχος και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, ακολουθώντας τα βήματα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, γύρισε ένα βίντεο για να προωθήσει τη "Λευκή Νύχτα" του δήμου Αμαρουσίου.

Τη βραδιά δηλαδή κατά την οποία τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά. Πρόκειται, για την 10η Οκτωβρίου.

Στο βίντεο πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο κ. Πατούλης, ένας συνεργάτης του και μια νεαρή κοπέλα, σε ρόλο οδηγού.

Την ίδια μέρα, ο Γιώργος Πατούλης, μιλώντας στον Ρ/Σ Παραπολιτικά 90,1, ανακοίνωσε πως έχει τις απαραίτητες υπογραφές για να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία της ΝΔ.

Ο κ. Πατούλης δήλωσε πάντως ότι "αν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θελήσει να είναι υποψήφιος τότε θα επανεκτιμήσω τη στάση μου", αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσύρει την υποψηφιότητα του.

"Εγώ και οι συνεργάτες μου έχουμε πει ότι αν ο κ. Μεϊμαράκης δεν θα είναι υποψήφιος θα δηλώσουμε το παρών γιατί πιστεύουμε ότι θα είναι η μόνη ενωτική προσπάθεια προς κάθε κατεύθυνση και η μόνη ρεαλιστική λύση για το αύριο της παράταξης της ΝΔ. Εάν όμως ο κ. Μεϊμαράκης θελήσει να είναι υποψήφιος, που πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει σε αυτή την πολύ δύσκολη φάση της ΝΔ ένας συνθετικός κρίκος για όλα τα κομμάτια, τότε θα επανεκτιμήσουμε τη δική μας στάση και εφόσον αυτή η επανεκτίμηση έχει και αυτοδιοικητικό πρόσημο και λύσεις για τα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα μέσα από αυτή την υποψηφιότητα, δεν θα συμμετέχουμε και δεν θα δηλώσουμε το παρόν", εξήγησε στα "Παραπολιτικά 90,1".

Ο κ. Πατούλης ανέφερε επίσης ότι "ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αποτελεί την μόνη ένωση των τάσεων στο κόμμα", επισημαίνοντας πως στη ΝΔ "έχουν δημιουργηθεί οικογενειακές καταστάσεις διαχρονικά και σε αυτή τη φάση δεν πρέπει να υπάρξει έκρηξη διάλυσης".

SHARE:

24Media Network