Ο πολιτικός κόσμος υποκλίνεται στη χρυσή Κατερίνα Στεφανίδη

Ο πολιτικός κόσμος υποκλίνεται στη χρυσή Κατερίνα Στεφανίδη

Συγχαρητήρια του Προέδρου της Βουλής στην "χρυσή" πρωταθλήτρια Κατερίνα Στεφανίδη. Εύσημα και από Προκόπη Παυλόπουλο, Κυριάκο Μητσοτάκη και ΠΑΣΟΚ

Τα συγχαρητήριά του προς την πρωταθλήτρια Κατερίνα Στεφανίδη, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Άμστερνταμ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νικός Βούτσης.

“Η μεγάλη σας νίκη”, δήλωσε ο κ. Βούτσης, “μας γεμίζει χαρά και περηφάνια. Σας ευχόμαστε υγεία και δύναμη στην προετοιμασία για τη συμμετοχή σας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο τον ερχόμενο μήνα”.

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα έστειλε και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, αναφέροντας τα εξής:

“Η κορυφαία ευρωπαϊκή επίδοσή σας, η οποία έρχεται να προστεθεί στις πολλές μεγάλες επιτυχίες σας, τιμά την Ελλάδα και την γενιά σας και μας κάνει να αισθανόμαστε ιδιαιτέρως υπερήφανοι, τόσο για τις ικανότητές σας όσο και για την μελλοντική σας προοπτική. Θερμά συγχαρητήρια και καλή δύναμη για την συνέχεια, ιδίως ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο”.

Συγχαρητήρια από ΠΑΣΟΚ και Μητσοτάκη στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Κατερίνα Στεφανίδη:

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο twitter, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχάρη την Κατερίνα Στεφανίδη για την κορυφαία επίδοσή της, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Μπράβο Κατερίνα. Μας δείχνεις το δρόμο & τον τρόπο για να πάμε την Ελλάδα ψηλά!”.

“Μας γέμισε για ακόμη μια φορά περηφάνια. Η επιτυχία της αυτή, προοιωνίζεται ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, με αμέσως επόμενο στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο”, αναφέρει επίσης σε ανακοίνωσή του ο τομέας αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ, με την οποία συγχαίρει τη νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης στο άλμα επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, για την εκπληκτική της νίκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα