Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει απειλές από μερίδα οπαδών της Θύρας 7

Tα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
Tα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ EUROKINISSI

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ "για τις απειλές από μερίδα οργανωμένων οπαδών" μετά το περιστατικό επεισοδίων πριν την ομιλία Τσακαλώτου στον Πειραιά

"Οι απειλές και οι προσπάθειες εκφοβισμού από μερίδα οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού κι από όσους κρύβονται πίσω τους εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, θα πέσουν στο κενό. Λάθος γήπεδο διάλεξαν να παίξουν", καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, και συνεχίζει:

"Και κυρίως λάθος υπολογισμό έχει κάνει ο διωκόμενος για ναρκωτικά ιδιοκτήτης της ΠΑΕ που τους υποκινεί. Ο ΣΥΡΙΖΑ δε χρωστάει σε κανέναν, για αυτό και δεν εκβιάζεται από κανέναν.

Η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων του Ολυμπιακού κατανοεί ότι πίσω από την επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση κρύβονται επιχειρηματικές και πολιτικές σκοπιμότητες και είναι βέβαιο ότι απομονώνει τέτοιες ολιγαρχικές λογικές και πρακτικές.

Καλούμε όλα τα πολιτικά κόμματα να πάρουν ξεκάθαρη θέση και να καταδικάσουν, τόσο τους χθεσινούς τραμπουκισμούς, όσο και τη σημερινή ανακοίνωση της Θύρας 7 που προαναγγέλλει αντισυγκεντρώσεις που μας θυμίζουν τις θλιβερές εποχές των Γκοτζαμάνηδων".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και ΜΑΤ στον Πειραιά

SHARE:

24Media Network