Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον Δημοσχάκη ότι αμφισβητεί τη συνθήκη της Λωζάνης όπως ο Ερντογάν

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον Δημοσχάκη ότι αμφισβητεί τη συνθήκη της Λωζάνης όπως ο Ερντογάν
Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Eurokinissi

Για εθνικιστική παράνοια στη ΝΔ που έχει χτυπήσει κόκκινο κάνει λόγο η Κουμουνδούρου. "Δημοσχάκης όπως Ντόρα", σχολιάζει ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

«Η εθνικιστική παράνοια στη ΝΔ έχει “χτυπήσει κόκκινο”», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή δηλώσεις του βουλευτή Έβρου και αναπληρωτή τομεάρχη Εθνικής Άμυνας της ΝΔ Αναστάσιου Δημοσχάκη.

Σημειώνει ότι «οι απαράδεκτες δηλώσεις του περί “επαίσχυντης και επώδυνης” Συνθήκης της Λωζάνης έρχονται σε μια περίοδο όπου πληθαίνουν στη γειτονική χώρα δηλώσεις από κορυφαίους παράγοντες, με τις οποίες ανακινείται ζήτημα αναθεώρησης της Συνθήκης της Λοζάνης».

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί άμεσα τον κ. Μητσοτάκη να απαντήσει «αν εκφράζει τη ΝΔ η συγκεκριμένη επικίνδυνη δήλωση, η οποία αντιτίθεται στην πάγια θέση της εξωτερικής πολιτικής της χώρας μας, περί μη αναθεώρησης των Διεθνών Συνθηκών».

Μαζί με την ανακοινωση της η Κουμουνδούρου διένειμε και βίντεο με τις δηλώσεις Δημοσχάκη.

Εκπρόσωπος ΑΝΕΛ: Δημοσχάκης όπως Ντόρα

“Από λάθος σε λάθος, από Ντόρα σε Δημοσχάκη και από Κυριάκο στο πουθενά! Τελικά, η ιστορία της Ν.Δ. του Κυριάκου υπονομεύει, αμφισβητεί και παραδίδει όλα όσα κατοχυρώνουν τις εθνικές μας θέσεις” αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης, καταλήγοντας:

“Κυριάκο, κατάλαβες τι τέρας μεγαλώνεις; Αρκετά μαζί σου. Μητσοτάκηδες και Δημοσχάκηδες, τα δίνετε όλα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα