Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα: Ανεξαρτητοποιήθηκε από τους ΑΝΕΛ και η Μ. Ιατρίδη

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα: Ανεξαρτητοποιήθηκε από τους ΑΝΕΛ και η Μ. Ιατρίδη
ΑΘΗΝΑ-9-5-2012-Συνεδριάζει η κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Την παραίτησή της από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ανακοίνωσε η βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη, που ανεξαρτητοποιείται. Αναλυτικά η επιστολή της και η λακωνική απάντηση των ΑΝΕΛ. Συνεδριάζει η ΚΟ του κόμματος

Στο δρόμο που άνοιξε πριν λίγες μέρες ο Βασίλης Καπερνάρος, βάδισε η βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη, δηλώνοντας την παραίτησή και ανεξαρτητοποίηση της.

Η κ. Ιατρίδη ενημέρωσε αρχικά τηλεφωνικά τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο και στη συνέχεια γνωστοποίησε την απόφαση της και με επιστολή, στην οποία υποστηρίζει ότι αιτία για την αποχώρηση της είναι το γεγονός ότι το κόμμα δεν κατάφερε να εκφράσει τα αιτήματα της ελληνικής κοινωνίας και να ανταποκριθεί σ’ αυτά.

Το πρωί της Τετάρτης (04/06) θα συνεδριάσει η ΚΟ των ΑΝΕΛ, οι οποίοι έχουν μείνει πλέον με 13 βουλευτές.

Η επιστολή Ιατρίδη

“Κ. Πρόεδρε,

Σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας, θα ήθελα να σας ενημερώσω και εγγράφως ότι αποχωρώ από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δώσατε πριν δυο χρόνια να συμμετάσχω στη δημιουργία του κινήματος, ώστε να εισέλθουμε στη Βουλή και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους συμπολίτες μας.

Λυπάμαι πραγματικά που, δυο χρόνια μετά τις βουλευτικές εκλογές, το κίνημα μας έχει χάσει σε τέτοιο βαθμό τον προσανατολισμό του.

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών έδειξε, με κατηγορηματικό τρόπο, ότι το μήνυμα μας προς τους πολίτες δεν ήταν σαφές και ξεκάθαρο. Δεν καταφέραμε να εκφράσουμε τα αιτήματα της ελληνικής κοινωνίας και να ανταποκριθούμε σε αυτά.

Στην μέχρι τώρα πολιτική μου πορεία, έλαβα όλες τις αποφάσεις μου με εντιμότητα και ειλικρίνεια, αδιαφορώντας για το προσωπικό πολιτικό κόστος, έχοντας πάντα ως πυξίδα την καλυτέρευση της ζωής των Ελληνίδων και των Ελλήνων, οι οποίοι έχουν αδικηθεί τόσο πολύ, όλα αυτά τα χρόνια”.

Η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες “απάντησαν” στην απόφαση της κα Ιατρίδη με μια λακωνική ανακοίνωση, η οποία αποτελείτο από οκτώ μόλις λέξεις.

“Καλό πολιτικό ταξίδι, ο λαός μας κρίνει όλους” ανέφερε, πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του κόμματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα