Ο Τσίπρας καλεί πολιτικούς αρχηγούς

Ο Τσίπρας καλεί πολιτικούς αρχηγούς
Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, με αντικείμενο το προσφυγικό, την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Για το Κυπριακό αναμένεται να περάσουν το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων, ενδεχομένως στις αρχές της επόμενης εβδομάδας

Να  ενημερώσει τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων προσανατολίζεται ο πρωθυπουργός, πριν πραγματοποιηθεί στη Γενεύη η πολυμερής διάσκεψη για το Κυπριακό.

Όπως είχε δημοσιεύσει το NEWS 247, ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται τις επόμενες ώρες να τηλεφωνήσει στους επικεφαλής των κοινοβουλευτικών κομμάτων προκειμένου να καθοριστούν τα κατ’ ιδίαν ραντεβού μαζί τους.

Σκέψη για συμβούλιο πολιτικών αρχηγών δεν υπήρξε ποτέ από το Μέγαρο Μαξίμου και σύμφωνα με πληροφορίες τα ραντεβού ενδεχομένως να μην πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα.

Ο πρωθυπουργός θα περιμένει και το τετ α τετ που θα έχει ο Νίκος Κοτζιάς στη Νέα Υόρκη με τον νέο γενικό γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτιέρες στις 6 Ιανουαρίου, αλλά και τις διακοινοτικές συνομιλίες που θα πραγματοποιηθούν στις 4 του μήνα.

Τα ραντεβού του πρωθυπουργού δεν αποκλείεται να κλειστούν στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, με ανοιχτό ακόμα το ενδεχόμενο πριν από τις 12 Ιανουαρίου ο Αλέξης Τσίπρας να συναντηθεί και με τον Ταγίπ Ερντογάν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα