Ο Τσίπρας στο Αττικό Νοσοκομείο: "Ήρθα να σας συγχαρώ"

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε το Αττικό Νοασοκομείο,ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς για τον κορονοϊό, Μ.Δευτέρα 13 Απριλίου 2020 (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε το Αττικό Νοασοκομείο,ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς για τον κορονοϊό, Μ.Δευτέρα 13 Απριλίου 2020 (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε τη Δευτέρα στο Αττικό Νοσοκομείο που είναι νοσοκομείο αναφοράς για τον κορονοϊό.

Παίρνοντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται, ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε τη Δευτέρα το Αττικό Νοσοκομείο, που είναι από τα νοσοκομεία αναφοράς για τον κορονοϊό.

«Ήρθα για να μάθω την προσπάθεια που κάνετε και να συγχαρώ το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που δίνουν μια δύσκολη μάχη στην κρίσιμη αυτή στιγμή διότι η στήριξή μας δεν πρέπει να είναι μόνο στα λόγια αλλά και την πράξη" τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην Πρωθυπουργός κατά την άφιξή του.

Ο κ. Τσίπρας συνοδευόταν από τους πρώην Υπουργούς Ανδρέα Ξανθό και Παύλο Πολάκη ενώ συναντήθηκε με το διοικητή του νοσοκομείου.

Ο διοικητής Σπύρος Αποστολόπουλος ενημέρωσε αρχικά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι αυτήν τη στιγμή νοσηλεύονται στο Αττικό 30 ασθενείς με Covid-19 και επτά σε μονάδα εντατικής θεραπείας. «Είμαστε ένα νοσοκομείο αναφοράς που έχουμε ανταποκριθεί μέχρι σήμερα με μεγάλη επιτυχία στις παροχές υπηρεσιών υγείας, ιδιαίτερα σε ασθενείς με Covid-19», σημειώσε ο διοικητής του Αττικού Νοσοκομείου.

Κατά την περιήγησή του στο νοσοκομείο, ο Αλ. Τσίπρας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, οι οποίοι του επισήμαναν την ανάγκη άμεσης στήριξης του ΕΣΥ, συνολικά, με μόνιμες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Τσίπρας, Κορονοϊός
SHARE: