“Όχι χωρίς τον Σκυλακάκη”

“Όχι χωρίς τον Σκυλακάκη”
Να είναι παρών στην συνάντηση που ζήτησε η Ε.Αχτσιόγλου με την Γενική Διευθύντρια του ΓΛΚ ζήτησε ο Θόδωρος Σκυλακάκης Eurokinissi

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας δεν επέτρεψε να γίνει κατ' ιδίαν συνάντηση ανάμεσα στην νέα τομεάρχη οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ,Έφη Αχτσιόγλου και την Γενική Διευθύντρια του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

Δυσκολίες φαίνεται πως αντιμετωπίζει η καινούργια τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου, που –προφανώς εξαιτίας των νέων της καθηκόντων- θέλησε να συναντηθεί κατ’ ιδίαν με την Γενική Διευθύντρια του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους Ιουλία Αρμάγου. Αιτία το «βέτο» που σύμφωνα με πληροφορίες έθεσε ό αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θόδωρος Σκυλακάκης απαιτώντας να είναι και ο ίδιος παρών στην συνάντηση.

Eurokinissi

Η Έφη Αχτσιόγλου φέρεται να τήρησε όλο το τυπικό του πράγματος. Έτσι έστειλε έγγραφο αίτημα στην Γενική Διευθύντρια του Γενικού Λογιστηρίου. Προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση των δημόσιων οικονομικών και συνολικά των κρατικών δεδομένων. Αυτό άλλωστε είναι και το αντικείμενο του Γενικού Λογιστηρίου. Η Ιουλία Αρμάγου με την σειρά της ενημέρωσε τον πολιτικό της προϊστάμενο Θόδωρο Σκυλακάκη, για το αίτημα που δέχθηκε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες όμως ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, ανταπάντησε ότι αυτή η συνάντηση μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνον εάν είναι και ο ίδιος παρών. Πρόκειται για μια πρακτική που αν μη τι άλλο δεν είναι συνήθης. Αντιθέτως οι συναντήσεις των επικεφαλής κεντρικών κρατικών οργανισμών με τους τομεάρχες, ιδίως της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν είναι καθόλου σπάνιο φαινόμενο.

Να σημειωθεί μάλιστα ότι η Γενική Διευθύντρια του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, είναι στέλεχος του κρατικού μηχανισμού και πολλά χρόνια στην συγκεκριμένη θέση, από την περίοδο των προηγούμενων κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας και παρέμεινε στην θέση αυτή και επί ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα