-Οδ. Βουδούρης: "Δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ και δεν μετανιώνω που ψήφισα το Μνημόνιο"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012. (EUROKINISSI // ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012. (EUROKINISSI // ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ) EUROKINISSI

Τι δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Οδυσσέας Βουδούρης, απαντώντας στις επικρίσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

«Το ψηφοδέλτιό μου είναι ανεξάρτητο», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ 99,5 ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Οδυσσέας Βουδούρης απαντώντας στις επικρίσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητά του.

«Δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ και δεν μετανιώνω που ψήφισα το πρώτο μνημόνιο γιατί πιστεύω ότι χρειαζόταν ένα πρόγραμμα προσαρμογής για να αντιμετωπισθεί το έλλειμμα 24 δισ. που άφησε η ΝΔ», υπογράμμισε ο κ Βουδούρης, τονίζοντας ότι εντός των επόμενων ημερών θα ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου και την ονομασία του.

Την υποψηφιότητα Βουδούρη επέκρινε σκληρά η πλευρά Λαφαζάνη επισημαίνοντας ότι ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ έχει ψηφίσει τα μνημόνια, αλλά και την προγραμματική συμφωνία της τρικομματικής κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ το καλοκαίρι του 2012 και δεν συνιστά αριστερή πρόταση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εγκρίθηκαν με μεγάλη πλειοψηφία αλλά και αποχές οι προτάσεις Τσίπρα για τους περιφερειάρχες

SHARE:

24Media Network