Οι ΑΝΕΛ 'μπλοκάρουν' την αλλαγή του ΦΠΑ στα νησιά

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ - συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης «Διοικητικές απλουστεύσεις - Καταργήσεις, συγχωνεύσεις νομικών προσώπων και υπηρεσιών του Δημόσιου Τομέα - Τροποποίηση διατάξεων π.δ. 318/1992 (Α΄ 161) και λοιπές ρυθμίσεις»// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΛ ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ - συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης «Διοικητικές απλουστεύσεις - Καταργήσεις, συγχωνεύσεις νομικών προσώπων και υπηρεσιών του Δημόσιου Τομέα - Τροποποίηση διατάξεων π.δ. 318/1992 (Α΄ 161) και λοιπές ρυθμίσεις»// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΛ ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Δήλωση της εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων , Μαρίνας Χρυσοβελώνη σχετικά με τις διαρροές για τον ΦΠΑ στα νησιά

Η "έκπτωση του ΦΠΑ στα νησιά, αποτελεί casus belli για τους Ανεξάρτητους Έλληνες", αναφέρει η εκπρόσωπος του κόμματος, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, διευκρινίζει ότι οι ΑΝ.ΕΛ είναι ανυποχώρητοι στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Αναλυτικά όπως ανακοινώνεται:

"Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στηρίζουμε την προσπάθεια της κυβέρνησης για μια έντιμη και επωφελή συμφωνία με τους δανειστές.

Με αφορμή, ωστόσο, ανυπόστατες διαρροές περί δήθεν πρότασης για κατάργηση της έκπτωσης του ΦΠΑ στα νησιά, τονίζουμε κατηγορηματικά ότι η αλλαγή του σημερινού φορολογικού καθεστώτος, δηλαδή της έκπτωσης του ΦΠΑ στα νησιά, αποτελεί casus belli για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Σε αυτό το ζήτημα είμαστε ανυποχώρητοι".

SHARE: