Οι υπουργοί που δεν υπογράφουν απολύσεις

Οι υπουργοί που δεν υπογράφουν απολύσεις

Οι τέσσερις υπουργοί που εμφανίζονται αρνητικοί στις απολύσεις

Η  Τρόικα επιμένει ότι πρέπει να γίνουν μέχρι το τέλος του χρόνου οι συμφωνημένες 5.500 απολύσεις που εκκρεμούν, το ΠΑΣΟΚ ζητά επαναδιαπραγμάτευση του στόχου και στη μέση βρίσκεται ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης  Κυριάκος Μητσοτάκης. Απέναντί του βρίσκονται τέσσερις συνάδελφοί του υπουργοί στους οποίους πέφτει ο κλήρος να προσφέρουν θύματα από τους τομείς ευθύνης τους για να να κλείσει η λίστα, αλλά και οι τέσσερις, σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίζονται απολύτως αρνητικοί.

Οι δύο είναι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, οι άλλοι δύο υπουργοί της ΝΔ. Ο υπουργός Παιδείας  Ανδρέας Λοβέδρος και ο υπουργός Υποδομών  Μ. Χρυσοχοίδης έχουν διαμηνύσει ήδη ότι δεν πρόκειται να υπογράψουν απολύσεις, αλλά αντίθετα ζητούν προσλήψεις. Ανάλογη στάση, αλλά σε πιο χαμηλούς τόνους, κρατούν οι υπουργοί Πολιτισμού  Κ. Τασούλας και Αγροτικής Ανάπτυξης  Γ. Καρασμάνης.

Τι μένει; Οσοι εντοπιστούν με πλαστά δικαιολογητικά και οι συμβασιούχοι που χάνουν τη θέση τους με ανατροπή δικαστικών αποφάσεων χάρη στις οποίες έμεναν μέχρι τώρα. Προφανώς δεν φτάνουν για να συμπληρωθεί ο αριθμός που ζητά η Τρόικα, ενώ για τη δεξαμενή της διαθεσιμότητας στην οποία έχει αναφερθεί ο κ.  Μητσοτάκης επίσης φέρνει αντιρρήσεις το ΠΑΣΟΚ αλλά και υπουργοί της ΝΔ. Επομένως;

Διαβάστε ακόμα στην  aftodioikisi.gr:

Συνταξιοδότηση-Ποιοι και πώς κατοχυρώνουν με αίτηση τις ευνοϊκές προϋποθέσεις

Πειθαρχικά: Πως “σώζονται” νόμιμα οι υπάλληλοι διά της συνταξιοδοτήσεως – To προφίλ του επίορκου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αυτοδιοίκηση
SHARE:

24Media Network