Ολοκληρώθηκε η κατάθεση Καμμένου για τις βίζες

Ο πρώην υπουργός Πάνος Καμμένος
Ο πρώην υπουργός Πάνος Καμμένος EUROKINISSI

Για περισσότερες από τέσσερις ώρες ο Π. Καμμένος βρέθηκε στην Εισαγγελία Διαφθοράς για τους ισχυρισμούς του ότι υπήρξαν παρανομίες αναφορικά με τις βίζες στο υπουργείο Εξωτερικών. 

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Παν. Καμμένου στην Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς για τις καταγγελίες του ιδίου περί παρανομιών σε βίζες στο υπουργείο Εξωτερικών.

Για περισσότερες από τέσσερις ώρες ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμύνης βρέθηκε μέσα στο εισαγγελικό γραφείο, όπου -όπως ισχυρίστηκε- προσκόμισε και έγγραφα σχετικά με τα όσα υποστηρίζει. Κατά την έξοδό του, ο Παν. Καμμένος είπε: «Ξεκίνησε η προκαταρκτική για τον διαγωνισμό του ΥΠΕΞ για τις βίζες. Χαίρομαι που ανέλαβε η συγκεκριμένη εισαγγελεία, γιατί έχει την εμπειρία και τα μέσα σε θέματα διαφθοράς». Παράλληλα, δήλωσε βέβαιος ότι θα προκύψουν «ενδιαφέροντα στοιχεία και ποινικά και εθνικά και πολιτικά».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν εκτιμά ότι η υπόθεση θα πάει στη Βουλή, ο Παν. Καμμένος απάντησε: «Οι υποθέσεις που πάνε στη Βουλή οδηγούνται εκεί για να υπάρξει συγκάλυψη των αδικημάτων. Ας ξεκινήσει η έρευνα για τα υπηρεσιακά στελέχη και αν προκύψουν ευθύνες για πολιτικά πρόσωπα, τότε ας πάει στη Βουλή».

SHARE: