ΟΝΝΕΔ: Ολοκληρώθηκε η εκλογή νέων εκπροσώπων στην περιφέρεια

Συνέδριο επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ που πραγματοποιείται στο ΜΕΚ Παιανίας 21,22 και 23 Οκτωβρίου 2016.(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
Συνέδριο επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ που πραγματοποιείται στο ΜΕΚ Παιανίας 21,22 και 23 Οκτωβρίου 2016.(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) EUROKINISSI

Λίγο μετά το συνέδριο επανίδρυσης η νεολαία της Νέα Δημοκρατίας προχωρά σε ανάδειξη νέων εκπροσώπων σε μια προσπάθεια να θέσει σε νέες βάσεις τη σχέση της με τη νέα γενιά

Εκλογές έγιναν στην ΟΝΝΕΔ προκειμένου από την οποία προέκυψαν νέοι εκπρόσωποι της στην περιφέρεια. Μια κίνηση που έρχεται όπως λένε στην νεολαία της ΝΔ στο πλαίσιο των δηλώσεων του προέδρου της Κώστα Δερβού για νέο προφίλ και σχέση της με την νέα γενιά. Είχε προηγηθεί το Συνέδριο Επανίδρυσης της οργάνωσης τον Οκτώβριο στην Παιανία.

Η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας κάνει λόγο για απολύτως επιτυχημένη ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών, με καθαρές διαφανείς διαδικασίες, μακριά από παλαιοκομματικές λογικές κλειστών γραφείων και «σφραγίδων», σε ένα κλίμα ομαλότητας και χωρίς εντάσεις, αν υπήρξαν ορισμένα μέλη που προσπάθησαν να δημιουργήσουν προβλήματα με προσχηματικές ενστάσεις. Έτσι από σήμερα όλες ανεξαιρέτως οι τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις έχουν ανανεωμένη εκπροσώπηση και η ΟΝΝΕΔ προχωράει μπροστά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γαλάζια νεολαία έχει έναν επιπλέον λόγο να “χαμογελάει” καθώς περίπου 9.700 νέα μέλη ενεγράφησαν στο ηλεκτρονικό σύστημα μελών προκειμένου να συμμετέχουν στις διαδικασίες.

ADVERTISING
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network