Οργή Άννας Διαμαντοπούλου: “Μόνο Αρχιεπίσκοπο δεν με έχουν κάνει ακόμα”!

Οργή Άννας Διαμαντοπούλου: “Μόνο Αρχιεπίσκοπο δεν με έχουν κάνει ακόμα”!
Η Άννα Διαμαντοπούλου (Φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Έχει κουραστεί να διαβάζει δημοσιεύματα ότι πηγαίνει για βουλευτής της ΝΔ, για υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, για Επίτροπος και, τώρα τελευταία, για Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ακόμα και αν η ίδια τα διαψεύδει κατηγορηματικά!

Οργισμένη, αλλά και …απογοητευμένη, εμφανίζεται η Άννα Διαμαντοπούλου, από τα συνεχιζόμενα, παρά τις διαψεύσεις, δημοσιεύματα, ότι αναλαμβάνει κάθε ημέρα και μια …θέση- άλλοτε υπουργός, άλλοτε …Πρόεδρος της ΔΕΗ(!), άλλοτε Επίτροπος και τώρα, τελευταία, Πρόεδρος της Δημοκρατίας!

“Το ‘χω πει, μόνο Αρχιεπίσκοπο δεν με έχουν ακόμα …χρήσει και αυτό, ίσως, γιατί είμαι γυναίκα” συνηθίζει να επιμένει, καθώς, εκ των πραγμάτων, τα περισσότερα δημοσιεύματα δείχνουν να στηρίζονται σε διαρροές που έχουν ως στόχο να κάψουν κάποιο από τα ενδεχόμενα αυτά.

Η αλήθεια είναι πως η Άννα Διαμαντοπούλου -που έχει ταχθεί υπέρ της εκλογικής νίκης του Κυριάκου Μητσοτάκη– έχει διαψεύσει από αρκετά νωρίς, πριν την 7η Ιουλίου, ότι ούτε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ επρόκειτο, ούτε εξωκοινοβουλευτική υπουργός θα τοποθετούνταν (επ’ αυτού υπάρχει αρκετό παρασκήνιο, που η ίδια όμως δεν αποκαλύπτει), ούτε Επίτροπος συζητήθηκε να ορισθεί, ενώ για το ενδεχόμενο να προταθεί για Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν διαθέτει την παραμικρή ένδειξη. Όπως, μάλιστα, συνηθίζουν να λένε πρόσωπα που τη στηρίζουν πολιτικά, οι “πληροφορίες” ότι θα είναι υποψήφια για Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρονται προκειμένου μετά να τονιστεί ότι “για τη Διαμαντοπούλου, βάζουν βέτο οι ¨καραμανλικοί¨”!

Η Άννα Διαμαντοπούλου, ωστόσο, αν και οργίζεται από τα δημοσιεύματα, ρίχνει όλο της το βάρος στην αναβάθμιση της λειτουργίας του “Δικτύου”.

Το “Δίκτυο” ασχολείται τελευταία με την Αφρική, ένα μείζον θέμα για την Ευρώπη, αλλά και την Ευρώπη, καθώς στη συγκεκριμένη ήπειρο γιγαντώνεται -με συγκεκριμένα γεννεσιουργικά αίτια- το μεταναστευτικό. Για τις 12 Σεπτεμβρίου, επίσης, έχει προγραμματιστεί στο πλαίσιο της Δ΄ Βιομηχανικής Επανάστασης η παρουσίαση του μοντέλου διοίκησης έρευνας και τεχνολογίας ώστε να συνδυαστεί η έρευνα με την ανάπτυξη, με συγκεκριμένα αποτελέσματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα