Ουρανία Μιχαλολιάκου: "Είμαι υπερήφανη για τον πατέρα μου"

Συλλήψεις του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, του βουλευτή του κόμματος, Ηλία Κασιδιάρη και του αρχηγού της τοπικής οργάνωσης της Νίκαιας, Νίκου Πατέλη το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013.
Στο στιγμιότυπο η κόρη του ΓΓ της Χρυσής Αυγής, Ουρανία Μιχαλολιάκου στο κτήριο της Γ.Α.Δ.Α.. 
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συλλήψεις του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, του βουλευτή του κόμματος, Ηλία Κασιδιάρη και του αρχηγού της τοπικής οργάνωσης της Νίκαιας, Νίκου Πατέλη το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013. Στο στιγμιότυπο η κόρη του ΓΓ της Χρυσής Αυγής, Ουρανία Μιχαλολιάκου στο κτήριο της Γ.Α.Δ.Α.. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Τι δήλωσε η κόρη του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκου, εξερχόμενη από τη ΓΑΔΑ, όπου βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (vid)

Στη ΓΑΔΑ βρέθηκε η Ουρανία Μιχαλολιάκου, κόρη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, ο οποίος κρατείται μετά τη σύλληψή του στον 12ο όροφο του κτιρίου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

"Είμαι περήφανη για τον πατέρα μου, όπως θα όφειλε κάθε παιδί του οποίου ο πατέρας γίνεται θύμα πολιτικής δίωξης. Δεν μας τρομάζει τίποτα", δήλωσε πριν λίγο, εξερχόμενη του κτιρίου της Γ.Α.Δ.Α, η Ουρανία Μιχαλολιάκου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δηλώσεις της κόρης Μιχαλολιάκου

SHARE: