Πάχτας: Αυτονόητη υποχρέωση να καταφύγουμε στη Δικαιοσύνη

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΧΤΑΣ,ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΧΤΑΣ,ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ EUROKINISSI

Στη δικαιοσύνη θα προσφύγει ο Χρ. Πάχτας σε βάρος του Π. Καμμένου

Προσφυγή στη δικαιοσύνη σε βάρος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου που παρότρυνε κατοίκους της Χαλκιδικής να τον "λιντσάρουν", προανήγγειλε ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Χρήστος Πάχτας.

"Η Εισαγγελία έκανε τον καθήκον της. Από την πλευρά μας είναι αυτονόητη υποχρέωση να καταφύγουμε στον φυσικό δικαστή για την παραδειγματική τιμωρία του κ. Καμμένου" αναφέρει ο κ. Πάχτας σε ανακοίνωσή του και προσθέτει:

"Δε νοείται αρχηγός κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης να προτρέπει στην αναίρεση της ουσίας της δημοκρατίας, που είναι ο σεβασμός στη νομιμότητα και η αντιμετώπιση των προβλημάτων μέσα από τον διάλογο. Η πρόσκληση πολιτών σε τέλεση αδικήματος αποτελεί πέραν των άλλων τεράστιο ηθικό και πολιτικό ζήτημα. Αυτές οι συμπεριφορές μας θυμίζουν διαλυτικά φαινόμενα μιας εποχής που δεν μας αξίζει και δεν θέλουμε να ζήσουμε. Απέναντι σ΄αυτές τις συμπεριφορές οφείλουμε να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη επιμονή τον αγώνα μας για να πείσουμε ότι ο δρόμος της συνεννόησης και της αρμονικής συνύπαρξης είναι ο μόνος δρόμος που μπορεί να δώσει ελπίδα και προοπτική στον τόπο μας. Είναι μια ευθύνη που ως Δημοτική Αρχή έχουμε αναλάβει και θα συνεχίσουμε να την υπηρετούμε με πίστη και αποφασιστικότητα".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Χρ. Πάχτας: "Παραδειγματική τιμωρία στον κ. Καμμένο"

Καμμένος: Να λιντσάρετε τον Πάχτα

SHARE:

24Media Network