Παλιό ΠΑΣΟΚ Ορθόδοξο στις δημοτικές με Γερουλάνο – Η πλατφόρμα στήριξης υποψηφίων

Παλιό ΠΑΣΟΚ Ορθόδοξο στις δημοτικές με Γερουλάνο – Η πλατφόρμα στήριξης υποψηφίων

Οι πολιτικές ζυμώσεις συνεχίζονται γύρω από το "Παλιό ΠΑΣΟΚ το Ορθόδοξο" - Ο Παύλος Γερουλάνος αποδέχθηκε το "πολιτικό πλαίσιο" και πήρε το χρίσμα για τις δημοτικές εκλογές - Αναλυτικά η πολιτική πλατφόρμα στήριξης υποψηφίων όπως την παρουσιάζει το News 24/7 - Κάλεσμα σε πολιτικούς παράγοντες ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος έδωσε το “παρών” στη δεύτερη εκδήλωση που διοργάνωσε το Παλιό ΠΑΣΟΚ το Ορθόδοξο για την παρουσίαση του βιβλίου των σοσιαλιστικών ιστοριών.

Μάλιστα, έγινε ο πρώτος που πήρε το “χρίσμα” από “το Παλιό ΠΑΣΟΚ-Το Ορθόδοξο”, καθώς όπως είχαμε πρόσφατα γράψει, όσοι αποδέχονται την πολιτική πλατφόρμα στήριξης, θα κατεβαίνουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές υπό την “ομπρέλα” της σελίδας.

Οι άνθρωποι της σελίδας δε, δήλωσαν στο News 24/7 πως οι υποψήφιοι που θα παίρνουν το χρίσμα κατόπιν αποδοχής του πολιτικού-ιδεολογικού πλαισίου που τίθεται παρακάτω, θα προβάλλονται δωρεάν από τη σελίδα στο Facebook.

“Αυτό σημαίνει ότι οι προαναφερθέντες υποψήφιοι θα “απολαμβάνουν” καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου μία έντονη διαφημιστική προβολή της καμπάνιας τους μέσω της Παλαιοπασοκικής σελίδας, που απευθύνεται δυνητικά σε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ψηφοφόρους”, μας ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Δείτε όσα έγιναν στην εκδήλωση του Σαββάτου με την παρουσία του κ. Γερουλάνου:

Σημειώνεται πως όλα τα παραπάνω συμβαίνουν την ώρα που δεκάδες στελέχη έχουν αποχωρήσει από το ΚΙΝΑΛ διαφωνώντας με την πολιτική πορεία που έχει λάβει και την ώρα που τα ηγετικά στελέχη του κόμματος στη Ρόδο προτείνουν ομόφωνα επιστροφή στο “όνομα ΠΑΣΟΚ”.

“Μετά  την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ, δεν υπάρχει πια λόγος η παράταξη να ονομάζεται Κίνημα Αλλαγής δεδομένου ότι τώρα στελεχώνεται μόνο από βουλευτές και μέλη του ΠΑΣΟΚ” σημειώνουν χαρακτηριστικά ενόψει του συνεδρίου του ΚΙΝΑΛ.

Παλιό ΠΑΣΟΚ – το Ορθόδοξο: Πολιτική πλατφόρμα υποστήριξης υποψηφίων “ΑΝΔΡΕΑ ΖΕΙΣ”. Δημοτικές εκλογές 2019

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

Α) Σεβασμός και αναγνώριση της προσωπικότητας, του έργου και της προσφοράς του Ανδρέα Παπανδρέου στους Έλληνες.

Β) Συμφωνία με τις βασικές αρχές των μεγάλων κειμένων : “Ιδρυτική διακήρυξη της 3 Σεπτέμβρη” (1974) και “Συμβόλαιο με το Λαό” (1981)

Γ) Ιδεολογική ένταξη στους κόλπους της Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης, με σταθερό πρόσημο την Πρόοδο μέσα από το Σοσιαλισμό.

Δ) Στόχευση στην ευημερία, στην πρόοδο και στην ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών ως αντίβαρο στο συγκεντρωτικό κράτος.

Ε) Συνεργασίες στο πλαίσιο του “δημοκρατικού τόξου” με στόχο τη στρατηγική ήττα του φασισμού, του νεοσυντηρητισμού και του νεοφιλελευθερισμού στις τοπικές κοινωνίες

ΣΤ) Ανάδειξη των δικαιωμάτων των μη προνομιούχων, των αποκλεισμένων, των οικονομικά και κοινωνικά αδύναμων ως αντίδραση στη βαρβαρότητα της κοινωνίας πολλαπλών ταχυτήτων που ευαγγελίζεται το παγκοσμιοποιημένο Κεφάλαιο.

Ζ) Η χρήση εργαλείων και τεχνολογιών, που κάνουν τη δημοκρατική διαδικασία πιο γοητευτική στην “Παπανδρεϊκή Σπορά (millennials)”, στην πορεία προς την Ελκυστική Δημοκρατία (seductive democracy).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα