Πάλμας για serial killer Κύπρου: “Να παραιτηθεί ο Αρχηγός της κυπριακής αστυνομίας”

Πάλμας για serial killer Κύπρου: “Να παραιτηθεί ο Αρχηγός της κυπριακής αστυνομίας”
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΛΜΑΣ Stefanos Kouratzis (c) / EUROKINISSI

Ο Βασίλης Πάλμας, Υφυπουργός παρά τω προέδρω της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στον News 24/7 στους 88.6 ότι "η παραίτηση για λόγους ευθιξίας και αξιοπρέπειας του υπουργού δικαιοσύνης δείχνει τον δρόμο".

Να παραιτηθεί ο Αρχηγός της κυπριακής αστυνομίας, ζήτησε μέσω του News 24/7 στους 88.6 ο Υφυπουργός παρά τω προέδρω της Κυπριακής Δημοκρατίας Βασίλης Παλμάς.

Ο κ. Πάλμας δήλωσε στο σταθμό μας ότι “η παραίτηση για λόγους ευθιξίας και αξιοπρέπειας του υπουργού δικαιοσύνης δείχνει τον δρόμο”, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή ο Κύπριος Πρόεδρος θα έχει συνάντηση με τον αρχηγό της αστυνομίας και μετά θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις, καθώς και ότι ο κ. Αναστασιάδης θα συναντηθεί με εκπροσώπους εργαζομένων στην Κύπρο, από Ινδία, Φιλιππίνες, Σρι Λάνκα και Νεπάλ.

“Πρέπει να ζητήσουμε τουλάχιστον ένα συγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων. Πρέπει να απολογηθούμε στους εκπροσώπους των χωρών αυτών”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πάλμας.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι στόχος είναι η εξιχνίαση όλων των δολοφονιών και “μετά θα ασχοληθούμε με τις ελλείψεις της αστυνομίας” στην οποία καταλόγισε τουλάχιστον ολιγωρία.

“Πολιτική ανάληψη ευθύνης ήταν αυτό που έκανε ο Ιωνάς Νικολάου”, δήλωσε, χαρακτηρίζοντας πετυχημένη τη θητεία του, όμως υπογράμμισε ότι στον τομέα της δημόσιας τάξης τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Σε σχέση με τους μισθούς των ξένων εργαζομένων στην Κύπρο είπε ότι δεν ισχύουν τα ποσά που κυκλοφόρησαν στα μέσα αν και είπε ότι είναι μικρότεροι από αυτούς των ντόπιων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα