Παναγιωτόπουλος: Στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης η στοχοποίηση των αντιπάλων της

Παναγιωτόπουλος: Στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης η στοχοποίηση των αντιπάλων της
O Νίκος Παναγιωτόπουλος Eurokinissi

Είναι εξωφρενικό να μπαίνουν στο κάδρο υπουργοί της ΝΔ για παλιές υποθέσεις, υποστήριξε σε δηλώσεις του στον News 24/7 στους 88,6 ο τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος.

Βολές κατά του ΚΙΝΑΛ, εξαπέλυσε μέσω του ρ/σ News 24/7 στους 88,6 ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ, Νίκος Παναγιωτόπουλος, λέγοντας ότι το επίμαχο ζήτημα του c4i είχε έρθει στη Βουλή το 2011, όταν την πλειοψηφία είχε το ΠΑΣΟΚ το οποίο και έκρινε ότι δεν υπάρχουν ευθύνες για τους γαλάζιους υπουργούς.

Για τον προϋπολογισμό είπε “Δεν ξέρω αν θα εκτελεστεί. Η Κομισιόν είπε ότι η κυβέρνηση δεν έχει προχωρήσει 16 προαπαιτούμενα. Η εικόνα για τις προοπτικές της οικονομίας κάθε άλλο παρά ρόδινη είναι”.

Μίλησε επίσης για έλλειψη εμπιστοσύνης των επενδυτών στην Ελλάδα, δήλωσε ότι δεν είναι αισιόδοξος και πρόσθεσε ότι κατά τη γνώμη του δε σώζεται η κατάσταση από τη μη περαιτέρω περικοπή των συντάξεων.

Δήλωσε ακόμη ότι είναι στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης η στοχοποίηση των πολιτικών της αντιπάλων, ενώ αναφερόμενος και στο λεγόμενο δόγμα Πολάκη είπε ότι ανακινούνται υποθέσεις από παντού. Χαρακτήρισε “εξωφρενικό” να μπαίνουν στο κάδρο οι τρεις υπουργοί της ΝΔ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα