Παπαχριστόπουλος: "Εχω έτοιμη την παραίτησή μου"

O Θανάσης Παπαχριστόπουλος στη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης
O Θανάσης Παπαχριστόπουλος στη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης EUROKINISSI

Την πρόθεσή του να παραιτηθεί και να παραδώσει την έδρα του διευκολύνοντας έτσι του ΑΝΕΛ επανέλαβε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Ψηφίζω τη Συμφωνία των Πρεσπών και αμέσως μετά παραδίδω την έδρα μου" δήλωσε στον news247 στους 88,6 ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Εξαπέλυσε βολές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για την κριτική του περί στημένων παιχνιδιών. "Ο Ζουράρις και εγώ δεν παίζουμε παιχνίδια κι ας έχουμε διαφορετική άποψη. Έχω πει την απόφαση μου εδώ και 10 μήνες στο κόμμα και από τότε είμαι ξένο σώμα. Είχα πει ότι δεν θα ρίξω αυτή την κυβέρνηση" είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης συμπλήρωσε: "Χρωστάω την έδρα μου στο κόμμα και θα την δώσω. Δεν σας κρύβω ότι την παραίτησή μου την έχω ήδη τυπωμένη με σημερινή ημερομηνία. Είναι πολύ σύντομη. Δύο σειρές. Δεν θέλω να είμαι η αιτία για να διαλυθεί η ΚΟ των ΑΝΕΛ. Αν μπορώ να βοηθήσω για δυο-τρεις μέρες, να μην υποβάλλω την παραίτηση για να βρει μια λύση ο Πάνος Καμμένος και να μη διαλυθεί η ΚΟ θα το κάνω, δεν είμαι αιμοχαρής".

Συμπλήρωσε ότι δεν θα σχολιάσει τη δήλωση Καμμένου περί χειραγώγησης της Δικαιοσύνης, πρόσθεσε όμως ότι πιστεύει πως η κυβέρνηση αυτή είναι έντιμη.

Επανέλαβε, τέλος, τις απειλές που δέχτηκε για τη θετική του στάση στη Συμφωνία των Πρεσπών και έπλεξε το εγκώμιο του Νίκου Κοτζιά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΑΝΕΛ
SHARE:

24Media Network