Παπαδημούλης για το tweet Γεωργιάδη που ‘κατέβηκε’: Ανεξίτηλη η ντροπή

Παπαδημούλης για το tweet Γεωργιάδη που ‘κατέβηκε’: Ανεξίτηλη η ντροπή
Άδ. Γεωργιάδης eurokinissi

Σχόλιο του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για το τιτίβισμα που απέσυρε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και αφορούσε τις θέσεις του ραβίνου Φριζή

Με την ανάρτηση-παραλήρημα του ραβίνου Μορντεχάι Φριζή φαίνεται πως συμφώνησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος την κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Στο εν λόγω βίντεο, ο ραβίνος καταφέρεται εναντίον του «Ρουβίκωνα» με φράσεις όπως «αναρχοκομμούνια, σας φτύνουμε και τον Μαρξ, τον προδότη τον Εβραίο αντισημίτη, σας φτύνουμε και τον Μπακούνιν», ενώ στη συνέχεια, με αφορμή την ενέργεια της οργάνωσης στην ισραηλινή πρεσβεία, ούτε λίγο-ούτε πολύ, είπε ότι αν εισέρχονταν στον χώρο, έπρεπε να αντιμετωπιστούν με μια σφαίρα (!) στο κεφάλι, όπως οι ακτιβιστές του Στολίσκου της Ελευθερίας που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα το 2010 και έπεσαν νεκροί από Ισραηλινούς κομάντος.

Ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε το υλικό με τη φράση “απλά άψογος”.

Twitter / Άδωνις Γεωργιάδης

 

Η κοινοποίηση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων και λίγα λεπτά αργότερα, απέσυρε το tweet με το σχόλιό του και άφησε μόνο την αναμετάδοση της «είδησης».

‘Ανεξίτηλη ντροπή’

Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους σχολίασε ο Δημήτρης Παπαδημούλης την κοινοποίηση του αντιπρόεδρου της ΝΔ: «Ακόμη κ η Πρεσβεία του Ισραήλ διαχώρισε τη θέση της από το βίντεο του ακραίου Ραβίνου Μορντεχάι Φριζή. Αυτό που ο @AdonisGeorgiadi, “προσωπική επιλογή” του @kmitsotakis, αποθέωσε ως “άψογο”. Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, έσβησε εκ των υστέρων το τουίτ. Η ντροπή όμως, είναι ανεξίτηλη…» έγραψε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα