Παπαδημούλης: Ο Άδωνις σπεύδει να κατεβάσει προεκλογικά τον πήχη των ευρωεκλογών

Παπαδημούλης: Ο Άδωνις σπεύδει να κατεβάσει προεκλογικά τον πήχη των ευρωεκλογών
Ο Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και επικεφαλής ευρω-ομάδας ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης Eurokinissi

Ο Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και επικεφαλής ευρωομάδας ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 για τη δήλωση του Άδ. Γεωργιάδη, για τις ευρωεκλογές και για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Μακελειό".

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 στην εκπομπή “Κέντρο Ελέγχου” των Μάνου Χωριανόπουλου, Γιώργου Καρελιά και Έλλης Τριανταφύλλου.

Ο κύριος Παπαδημούλης σχολίασε τη δήλωση του Άδωνη Γεωργιάδη “στις 3,5 μονάδες διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο πήχης της ΝΔ για τις ευρωεκλογές” στον σταθμό μας, λέγοντας τα εξής: “Ο συνήθως πολύ υψηλών τόνων και στόχων, Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σπεύδει να κατεβάσει προεκλογικά τον πήχυ των ευρωεκλογών. Ούτε οι ίδιοι δεν πιστεύουν τις δημοσκοπήσεις με τα διψήφια ποσοστά”.

Ο Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως στόχος στις ευρωκάλπες είναι να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ χαρακτήρισε τις ευρωεκλογές τις πιο πολιτικές, τις πιο πολωτικές και τις πιο σημαντικές για την Ευρώπη και την Ελλάδα. Πρόσθεσε, επίσης, ότι η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδριάζει αυτή την ώρα έχει σκοπό να συγκροτήσει μια όσο το δυνατόν ισχυρή πρόταση με ανοίγματα και πρόσωπα και πέραν του ΣΥΡΙΖΑ.

Κύμα μηνύσεων και αγωγών κάλεσε να κάνουν όσοι θίγονται από τα ντροπιαστικά πρωτοσέλιδα της εφημερίδας “Μακελειό”, ο Δημήτρης Παπαδημούλης, με αφορμή το πρόσφατο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας.

Ο κ. Παπαδημούλης ζήτησε από τα κόμματα να αντιμετωπίσουν το θέμα, βγάζοντας τα χρωματιστά γυαλιά και χαρακτήρισε εμετικό και το δημοσίευμα κατά του Νικήτα Κακλαμάνη. Συμπλήρωσε ότι όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου πρέπει να έχουν ενιαία θέση επί του ζητήματος και είπε ότι περίμενε από τη ΝΔ και τη Μαρία Σπυράκη που είναι εκπρόσωπος του κόμματος να τοποθετηθεί ενώ χαρακτήρισε θετική τη στάση του ΚΙΝΑΛ που εξέδωσε ανακοίνωση. Σημείωσε ότι τέλος ότι θα περίμενε και από την ΕΣΗΕΑ να αντιδράσει, ακόμη κι αν δεν είναι μέλος της ο Στέφανος Χίος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα