Παπαδημούλης σε Ζωή για το ελικόπτερο: Αναπαράγεις ακροδεξιά ρητορική. Χαμός στο Twitter

Παπαδημούλης σε Ζωή για το ελικόπτερο: Αναπαράγεις ακροδεξιά ρητορική. Χαμός στο Twitter

Καυγάς στο Twitter ανάμεσα στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου της ΛΑ.Ε. Οι χαρακτηρισμοί που αντάλλαξαν μέσω social media

Ένα tweet της Ζωής Κωνσταντοπούλου με αφορμή τη χθεσινή πορεία για τον εορτασμό της επετείου της 17ης Νοεμβρίου του 1973, ήταν ικανό για να δώσει λαβή για πολιτική κόντρα ανάμεσα σε πρώην “συντρόφους”.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έγραψε το εξής:

Λίγη ώρα μετά, ήρθε η απάντηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος έκανε λόγο για μια “εκ δεξιών, ακραία ρητορική”.

Φυσικά, το παραπάνω σχόλιο δεν πέρασε “αναίμακτα”. Ιδού και η νέα απάντηση της πρώην προέδρου της Βουλής:

Το σχόλιο του Δημήτρη Παπαδημούλη “ανέβηκε” και στο επίσημο προφίλ του στο Facebook με χρήστες να σχολιάζουν πάντως, μεταξύ άλλων:

“Θλίψη προκαλεί η κατάργηση της επιτροπής αλήθειας δημοσίου χρέους”.

Υπενθυμίζουμε πως η λήξη των εργασιών της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους αποφασίστηκε από τον νέο πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Με απόφασή του, η οποία αναρτήθηκε στην Κοινοβουλευτική Διαφάνεια αποφασίστηκε “η λήξη των εργασιών της Ειδικής Επιτροπής, η οποία συστάθηκε και συγκροτήθηκε με τις με αρ.πρωτ. 1448/4-4-2015 και 2053/7-5-2015 αποφάσεις Προέδρου της Βουλής, αντίστοιχα, καθώς και της Επιτροπής, η οποία συστάθηκε με την με αρ.πρωτ 7944/4988/18-5-2015 όμοια”.

“Από την έκδοση της παρούσας παύει να ισχύει η με αρ.πρωτ. 11131/7164/25-8-2015 απόφαση Προέδρου της Βουλής”, συμπληρώνεται.

Η ενέργεια αυτή του κ. Βούτση προκάλεσε την αντίδραση της πρώην προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία είχε συστήσει την εν λόγω επιτροπή.

Η κ. Κωνσταντοπούλου έκανε αμέσως λόγο για “θρασύδειλη κίνηση εν κρυπτώ” διερωτώμενη για το αν η λήξη των εργασιών της επιτροπής είναι νέο προαπαιτούμενο που όφειλε να υλοποιήσει η κυβέρνηση.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα