Παπαδόπουλος: “Η χώρα δεν έχει ηγεσίες και αξίες”

Διαβάστε τι είπε ο πρώην υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος σε παρέμβασή του ευρισκόμενος σε εκδήλωση στη Λάρισα
- 30 Μαΐου 2012 16:22
Παρέμβαση από εκδήλωση στη Λάρισα έκανε ο πρώην υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι η χώρα δεν έχει ηγεσίες.
“Υπάρχει έλλειψη ηγεσιών σε όλες τις εκφάνσεις της”, είπε χαρακτηριστικά ο Αλ. Παπαδόπουλος σε μία εκδήλωση στην οποία έγινε παρουσίαση του βιβλίου “Ο αγωγιάτης”, του πρώην υπουργού Εκτορα Νασιώκα για τον πατέρα του.
Ο κ. Παπαδόπουλος αναφερθείς στην εποχή που έζησε ο πατέρας του κ. Νασιώκα, είπε ότι η εποχή εκείνη, η κοινωνία της ανάγκης έβγαζε ηγέτες σε όλα τα επίπεδα, αλλά σιγά σιγά η κοινωνία της ανάγκης μετατράπηκε σε κοινωνία της επιθυμίας.
“Σήμερα, υπάρχει έλλειψη ηγεσιών όχι μόνο στην πολιτική, αλλά και στο πνευματικό, κοινωνικό κομμάτι, σε όλες τις εκφάνσεις του. Η χώρα δεν έχει αξίες”, είπε και συμπλήρωσε ότι έχουν εκλείψει.
“Οι παλιές μεγάλες αξίες της εργασίας και της προσπάθειας με βάση τις οποίες οργανώθηκε η χώρα από την ίδρυσή της”, σημείωσε.
Παρόντα στην εκδήλωση, που έλαβε χώρα στο δημοτικό ωδείο της πόλης, ήταν στελέχη απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους.
Την παρουσίαση του βιβλίου παρακολούθησαν ο πρώην υπουργός κ. Γ. Φλωρίδης, ο περιφερειάρχης στηριζόμενος από τη ΝΔ κ. Κ. Αγοραστός, ο δήμαρχος της Λάρισας κ. Κ. Τζανακούλης, οι πρώην βουλευτές του ΠαΣοΚ κκ. Ν. Σαλαγιάννης, Η. Καρανίκας και η κυρία Σούλα Μερεντίτη και πλήθος κόσμου οι περισσότεροι εκ των οποίων παρακολουθούσαν για αρκετή ώρα όρθιοι.