Δημ. Παπαγγελοπουλος: "Πολιτική στοχοποίηση και προσπάθεια εξουδετέρωσης μου"

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημ. Παπαγγελόπουλος
Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημ. Παπαγγελόπουλος EUROKINISSI

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημ. Παπαγγελόπουλος, χαρακτήρισε εκδικητική πολιτική δίωξη της πρόταση της ΝΔ για την εμπλοκή του στους χειρισμούς της υπόθεσης Novartis.

Για πολιτική δίωξη που εκδικητικά στρέφεται σε βάρος του προκειμένου να τον εξουδετερώσουν κάνει λόγο ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημ. Παπαγγελόπουλος, σχολιάζοντας με δήλωσή του την πρόταση της ΝΔ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Novartis.

Ο πρώην εισαγγελικός λειτουργός υποστηρίζει πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά των «αληθινών σκευωρών του κι των συνεργών του, προσθέτοντας ότι ο ίδιος θα παραμείνει «σφοδρός πολέμιος των φαύλων». Μάλιστα, χαρακτηρίζει σαθρό νομικό κείμενο την πρόταση της ΝΔ καθώς βασίζεται στις καταθέσεις των εισαγγελέων Ιω. Αγγελή και Ελένης Ράικου, που όπως υποστηρίζει «αυτοαναιρούνται».

Ολόκληρη η δήλωση του Δημ. Παπαγγελόπουλου έχει ως εξής: «Σήμερα κορυφώθηκε η πολιτική στοχοποίηση και η προσπάθεια εξουδετέρωσης μου. Οι φαύλοι δεν θα μου συγχωρέσουν ποτέ ότι ήμουν, είμαι και θα παραμείνω σφοδρός πολέμιος τους. Η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας, σε πλήρη αντίθεση με τη θέση του αρχηγού της ότι τους πολιτικούς αντιπάλους τους κρίνει ο λαός, επιχειρεί απροκάλυπτα και εκδικητικά την πολιτική μου δίωξη. Με ένα σαθρό νομικό κείμενο υιοθετεί τους φαιδρούς και ψευδείς ισχυρισμούς δύο εισαγγελέων που αυτοαναιρούνται από τις ίδιες τις καταθέσεις τους. Οσο κι αν φαίνεται παράδοξο, εγώ τους ευχαριστώ.

Επιτέλους μου δίνεται η ευκαιρία να αποκαλύψω στη Βουλή, στη Δικαιοσύνη και κυρίως στον ελληνικό λαό, τους αληθινούς σκευωρούς, τα κίνητρα τους, τις παράνομες πράξεις τους και τους συνεργούς τους στο χώρο της πολιτικής, της Δικαιοσύνης και σε μικρή μερίδα του Τύπου, που σε διατεταγμένη υπηρεσία με αισχρά δημοσιεύματα, αναμασούν αισχρές συκοφαντίες σε βάρος μου. Η μοναδική σκευωρία που υπάρχει είναι η προσπάθεια πολιτικής μου δίωξης και συγκάλυψης των ευθυνών τους. Αλήθεια, πώς τολμούν να μου αποδίδουν ηθική αυτουργία όταν η Δικαιοσύνη ερευνά αν υπάρχει αυτουργός; Όταν δεν έχει ασκηθεί καμία ποινική δίωξη και ήδη έχουν τεθεί στο αρχείο 7 περιπτώσεις πολιτικών; Γιατί άραγε ζητούν, εντελώς αόριστα, να διερευνηθούν κι άλλες υποθέσεις; Ετοιμάζουν κι άλλη σκευωρία; Ντροπή!

Είναι φανερό ότι προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους εισαγγελείς, να προκαταλάβουν και να χειραγωγήσουν τη Δικαιοσύνη. Στη Βουλή και στη Δικαιοσύνη που θα προσφύγω, οι αληθινοί σκευωροί και οι συνεργοί τους θα αντιμετωπίσουν την αλήθεια και τις συνέπειες όλων των παρανόμων πράξεων τους».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: novartis
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΣΥΡΙΖΑ: Παρωδία η σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τον Δ. Παπαγγελόπουλο

Novartis: Κατατέθηκε η πρόταση της ΝΔ για προανακριτική σε βάρος Παπαγγελόπουλου

SHARE: