Παπαμιμίκος σε ΣΥΡΙΖΑ: "Ελάτε να καταλήξουμε σε πρόσωπο κοινής αποδοχής"

ΑΡΓΟΣ-Στην Αργολίδα βρέθηκε σήμερα Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014 ο Γραμματέας της Ν.Δ. Ανδρέας Παπαμιμίκος μαζί με τον υπεύθυνο οργανωτικού Γιώργο Λουλουδάκη. Το πρωί συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Άργους Φώτη Κολεβέντη στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε σύσκεψη  με πολιτευτές και στελέχη στο Εργατικό Κέντρο Άργους και συμμετείχαν ο πολιτευτής και περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Σιδέρης,ο περιφερειάρχης οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Πελοποννήσου Δημήτρης Σχοινοχωρίτης,ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αργολίδας Γιώργος Μούκιος,ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας Αριστείδης Μπρουμάς κ.α.// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ. (eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)
ΑΡΓΟΣ-Στην Αργολίδα βρέθηκε σήμερα Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014 ο Γραμματέας της Ν.Δ. Ανδρέας Παπαμιμίκος μαζί με τον υπεύθυνο οργανωτικού Γιώργο Λουλουδάκη. Το πρωί συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Άργους Φώτη Κολεβέντη στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με πολιτευτές και στελέχη στο Εργατικό Κέντρο Άργους και συμμετείχαν ο πολιτευτής και περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Σιδέρης,ο περιφερειάρχης οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Πελοποννήσου Δημήτρης Σχοινοχωρίτης,ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αργολίδας Γιώργος Μούκιος,ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας Αριστείδης Μπρουμάς κ.α.// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ. (eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος) EUROKINISSI

Κάλεσμα Παπαμιμίκου σε ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει της προεδρικής εκλογής

«Δεν μπορούμε να παίζουμε με τους θεσμούς» δήλωσε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας σε εκπομπή του Mega. «Εμείς λέμε: ελάτε τώρα που έχουμε την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και ας έρθει και ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό το τραπέζι. Αυτό το κάλεσμα έστειλε χθες ο πρωθυπουργός, ελάτε να καταλήξουμε σε ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής» πρόσθεσε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Για το χθεσινό μήνυμα της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρηνση, εκτίμησε ότι ενισχυμένη βγαίνει η κοινωνία. «Η κοινωνία δεν θέλει εκλογές, δεν θέλει αποσταθεροποίηση» υποστήριξε και πρόσθεσε πως δεν απασχολούν τους πολίτες, ούτε οι κοκορομαχίες των πολιτικών στα τηλεοπτικά παράθυρα, ούτε οι διαξιφισμοί μέσα στη Βουλή, αλλα τους απασχολεί η λύση στα προβλήματα τους.

Επιπλέον, ο γραμματέας της ΝΔ ανέφερε ότι δεν μπορεί ο κ. Τσίπρας να λέει ότι είναι «αργυρώνητοι» όσοι βουλευτές ψηφίσουν για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Αναρωτιέμαι δηλαδή, όσοι δεν ψηφίσουν πάει να πει οτι τα έχουν πάρει από τον ΣΥΡΙΖΑ; Μην μπούμε σε μια τέτοια λογική, διότι υποβαθμίζει το πολιτικό σύστημα» συμπλήρωσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network