Παπαμιμίκος: Στημένη προβοκάτσια. Συνεργάτης του Καμμένου ο μεσάζοντας

ΖΑΠΠΕΙΟ--ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ---ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΖΑΠΠΕΙΟ--ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ---ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Δήλωση του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Παπαμιμίκου, για την υπόθεση Χαϊκάλη και τις καταγγελίες Καμένου (Vid)

Είναι ανάγκη η Δικαιοσύνη να αποφανθεί άμεσα, δήλωσε ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος, με αφορμή την καταγγελία του βουλευτή των ΑνΕλ Παύλου Χαϊκάλη, για απόπειρα δωροδοκίας του.

«Από τη στιγμή που η έρευνά της δεν θα τεκμηριώσει οτιδήποτε, αποκαλύπτεται πως πρόκειται για στημένη προβοκάτσια» ανέφερε ο γραμματέας της ΝΔ.

«Πρέπει να δοθεί ένα τέλος εδώ και τώρα σε αυτό το άθλιο παιχνίδι με τους θεσμούς και με τη χώρα» συνέχισε ο κ. Παπαμιμίκος και έκανε λόγο για προβοκάτσια που ξεκίνησε πριν τρεις μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ και τη συνεχίζουν οι ΑνΕλ

«ΣΥΡΙΖΑ και ΑνΕλ προσπαθούν να εκβιάσουν και να τρομοκρατήσουν βουλευτές. Μολύνουν το πολιτικό περιβάλλον επιδιώκοντας ανώμαλες εξελίξεις» συμπλήρωσε ο γραμματέας της ΝΔ.

Παπαμιμίκος: Στημένη προβοκάτσια. Συνεργάτης του Καμμένου ο μεσάζοντας

Επιπλέον είπε ότι το πρόσωπο που καταγγέλλεται από τους Ανεξάρτητους Έλληνες υπήρξε στενός συνεργάτης του Πάνου Καμμένου και ότι τον είχε συνοδεύσει στη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα στις 22 Μαρτίου του 2013 και στην επίσκεψή του στην Κύπρο την 1η Απριλίου του 2013.

«Είναι βασικός μάρτυρας υπεράσπισης του Πάνου Καμμένου στην υπόθεση των CDS. Ο καθένας πλέον μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα» κατέληξε στη δήλωσή του, ο κ. Παπαμιμίκος.

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ:

"Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης", αναφέρει απαντώντας ο ΣΥΡΙΖΑ με επίσημη ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δήλωση Παπαμιμίκου

SHARE: