Παππάς: “Αναλαμβάνω την ευθύνη”

Παππάς: “Αναλαμβάνω την ευθύνη”
Ο Νίκος Παππάς Eurokinissi

Ο Νίκος Παππάς με δήλωσή του στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ έκανε αυτοκριτική και ανέλαβε την ευθύνη για όσα ακούγονται εναντίον του. Η αντίδραση της ΝΔ.

Σημαντική τοποθέτηση για όσα ακούγονται εναντίον του τον τελευταίο καιρό και ιδιαίτερα μετά τη διαρροή μέρους συνομιλίας του με τον επιχειρηματία Σάμπι Μυωνή προχώρησε την Πέμπτη στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Παππάς.

Ο πρώην Υπουργός τόνισε: “Θέλω ευθύς εξαρχής να τοποθετηθώ αναλαμβάνοντας την ευθύνη και να κάνω την αυτοκριτική μου για σημεία της παρανόμως κτηθείσας συνομιλίας που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Είναι προφανές ότι όσα ειπώθηκαν δεν είχαν να κάνουν με τις αυθεντικές πεποιθήσεις μου, αλλά ειπώθηκαν απέναντι σε έναν άνθρωπο σε παραλήρημα που προσπαθούσα να καθησυχάσω.

Ωστόσο λάθη ύφους και ουσίας, έδωσαν αφορμή για επιθέσεις εναντίον μας. Και αναλαμβάνω γι αυτό την ευθύνη”.

ΝΔ: Ποιον κοροϊδεύετε;

“Τη στιγμή που όλη η Ελλάδα παρακολουθεί τους σοκαριστικούς διαλόγους του κ. Παππά, ο κ. Τσίπρας το μόνο που βρήκε να ψελλίσει, είναι για “λάθη, παραλείψεις ή αστοχίες” και ο κ. Παππάς ότι τα αδιανόητα που εκστόμιζε, δεν είχαν να κάνουν με τις “αυθεντικές πεποιθήσεις” του» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, σχολιάζοντας τα λεχθέντα στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε με τις παρακρατικές μεθόδους. Δυο κουβέντες του αέρα κι ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Ποιον νομίζουν ότι κοροϊδεύουν; Για τόσο αφελείς περνούν τους Έλληνες; Αποδεικνύεται γι’ άλλη μια φορά ότι ο κ.Παππάς είναι το άλλο πρόσωπο του κ.Τσίπρα και μαζί παίζουν θέατρο» προσθέτει η ΝΔ και καταλήγει σημειώνοντας ότι δεν μπορούν να ξεφύγουν από τις ευθύνες τους. «Ανάληψη ευθύνης για ένα τόσο σοβαρό θέμα, δίχως παραίτηση ή αποπομπή δεν υπάρχει» τονίζει”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα