Παππάς: Επιστρέφονται οι αρμοδιότητες στο ΕΣΡ

Παππάς: Επιστρέφονται οι αρμοδιότητες στο ΕΣΡ

"Είναι η ώρα να πέσουν οι τόνοι και να αναζητηθούν οι ευρύτατες δυνατές συναινέσεις", υπογραμμίζει σε δήλωσή του, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, μετά την συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Βύρωνα Πολύδωρα

Την αναγκαιότητα να πέσουν οι τόνοι και να αναζητηθούν οι ευρύτατες δυνατές συναινέσεις, υπογραμμίζει σε δήλωσή του, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, μετά την συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Βύρωνα Πολύδωρα και τονίζει ότι ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες είναι συνταγματική υποχρέωση και ευθύνη όλων των πολιτικών δυνάμεων.

Αναλυτικότερα, ο κ. Παππάς αναφέρει:

Είναι αυτονόητο ότι υπό το φως της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας η αρμοδιότητα για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού και των λεπτομερειών της διεξαγωγής περνάει στο ΕΣΡ άμεσα, όπως άλλωστε προέβλεπε από την αρχή ο νόμος 4339/15. Είναι η ώρα να πέσουν οι τόνοι και να αναζητηθούν οι ευρύτατες δυνατές συναινέσεις. Η συγκρότηση του ΕΣΡ, ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες και η επακόλουθη αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών είναι συνταγματική υποχρέωση και ευθύνη όλων των πολιτικών δυνάμεων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα