Παππάς: Η ΝΔ αναπαράγει οτιδήποτε μπορεί να αμφισβητήσει το διαγωνισμό που ολοκληρώθηκε

Παππάς: Η ΝΔ αναπαράγει οτιδήποτε μπορεί να αμφισβητήσει το διαγωνισμό που ολοκληρώθηκε

Για προσπάθεια της ΝΔ να εκμεταλλευτεί πολιτικά τις παραιτήσεις δικαστικών του ΣτΕ από το συνδικαλιστικό τους όργανο κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Επικρατείας. "Η ΝΔ η οποία υιοθέτησε άκριτα τις καταγγελίες αυτές οφείλει να δώσει εξηγήσεις και να σταματήσει την προσπάθεια για δημιουργία εντυπώσεων", τονίζει

"Για την προσπάθεια της ΝΔ να εκμεταλλευτεί πολιτικά τις παραιτήσεις δικαστικών του ΣτΕ από το συνδικαλιστικό τους όργανο", κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο Νίκος Παππάς ο υπουργός Επικρατείας, ο οποίος σημειώνει πως "η στάση της ΝΔ δε δημιουργεί πλέον κανένα ερωτηματικό. Αναπαράγει οτιδήποτε μπορεί να αμφισβητήσει το διαγωνισμό που ολοκληρώθηκε.

Παράλληλα, τονίζει πως εγείρονται ερωτηματικά " από τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η κ. Σακελλαροπούλου η οποία παραιτήθηκε από το ΔΣ της Ένωσης Δικαστών του ΣτΕ καταγγέλλοντας «αρνησιδικία», έχει ζητήσει να εξαιρεθεί από την επίμαχη υπόθεση, επειδή συγγενικό της πρόσωπο είναι δικηγόρος των καναλαρχών".

"Η ΝΔ η οποία υιοθέτησε άκριτα τις καταγγελίες αυτές οφείλει να δώσει εξηγήσεις και να σταματήσει την προσπάθεια για δημιουργία εντυπώσεων ώστε να αφεθεί η Δικαιοσύνη να αποφασίσει απερίσπαστη", καταλήγει.

πηγή φωτογραφίας: sooc

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεοπτικές άδειες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δικηγόρος των καναλαρχών φέρεται ο σύντροφος της παραιτηθείσας αντιπροέδρου του ΣτΕ

SHARE: