Παππάς: Η ΝΔ έχει μετατραπεί στο ΛΑΟΣ των καιρών μας

Παππάς: Η ΝΔ έχει μετατραπεί στο ΛΑΟΣ των καιρών μας
Τελευταία ημέρα συζήτησης και ψήφιση, στην ολομέλεια της βουλής,για τον προυπολογισμό του 2019, Τρίτη 18 δεκεμβρίου 2018 Eurokinissi

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής χαρακτήρισε την επίθεση στον ΣΚΑΪ "απολύτως καταδικαστέα χωρίς αστερίσκους και "ναι μεν αλλά" τόνισε όμως ότι είναι "θλιβερή" η υιοθέτηση από τη ΝΔ των "χυδαιοτήτων κι αθλιοτήτων" του Γ. Αλαφούζου.

“Η ΝΔ έχει μετατραπεί στο ΛΑΟΣ των καιρών μας” επισήμανε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς σχολιάζοντας την ομιλία του Μ. Βορίδη, παρατηρώντας ότι αυτή η ρητορική μίσους για την Αριστερά μέχρι πρόσφατα “ευδοκιμούσε στα χείλη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής”. Ο Ν. Παππάς ζήτησε μάλιστα από τη ΝΔ να ξεκαθαρίσει ποία θα είναι τα θεσμικά μέτρα που προτίθεται να λάβει για να μην ξανακυβερνήσει η Αριστερά, όπως είχε τονίσει κατά το παρελθόν ο Μ. Βορίδης.

Ο Ν. Παππάς τόνισε ότι η επίθεση στον ΣΚΑΪ είναι “απολύτως καταδικαστέα χωρίς αστερίσκους και “ναι μεν αλλά” χαρακτήρισε όμως “θλιβερή” την υιοθέτηση από τη ΝΔ των “χυδαιοτήτων κι αθλιοτήτων” που ακούστηκαν από τον ιδιοκτήτη του σταθμού Γιάννη Αλαφούζο. Ο Ν. Παππάς υπογράμμισε ότι παρά την στάση αυτή του Γ. Αλαφούζου η κυβέρνηση είναι “ακλόνητα στο πλάι των εργαζομένων” του ΣΚΑΪ.

“Με ΝΔ θα είχαμε και το Μακεδονικό άλυτο και τις συντάξεις κομμένες”

Ο Ν. Παππάς αναφέρθηκε και στα περί συναλλαγής για το Μακεδονικό και τις συντάξεις που υποστηρίζει η ΝΔ σχολιάζοντας ότι με μία ενδεχόμενη κυβέρνηση της ΝΔ “θα είχαμε και το Μακεδονικό άλυτο και τις συντάξεις κομμένες”. Ο Ν. Παππάς τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει καταφέρει να δημιουργήσει 350.000 νέες θέσεις εργασίας και να μειώσει την ανεργία από το 27% στο 18%, ενώ προέβλεψε ότι με την επανεκλογή του ΣΥΡΙΖΑ η ανεργία θα φτάσει την επόμενη τετραετία στο 7%.

Ο Ν. Παππάς υπογράμμισε ότι τα θεμέλια του προγράμματος της ΝΔ είναι το ασφαλιστικό Πινοσέτ, το πέρασμα του ΕΝΦΙΑ στους δήμους που θα ευνοήσει τους πλούσιους δήμους κι η αντίθεση με τις συλλογικές διαπραγματεύσεις. “Δεν είναι τυχαία η συμμαχία σας με τους Όρμπαν και Βέμπερ που λένε η Ελλάδα να σηκώσει μόνη της το βάρος του προσφυγικού.

Φλαμπουράρης: Η ακροδεξιά ρητορική κι η πατριδοκαπηλία εκδηλώνεται κάθε φορά που αμφισβητείται η κυριαρχία σας

Ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης επισήμανε στην ΝΔ ότι «η ακροδεξιά ρητορική κι η πατριδοκαπηλία εκδηλώνεται κάθε φορά που αμφισβητείται η κυριαρχία σας» κατηγορώντας τα στελέχη της ότι «έχετε γαλουχηθεί με την ιδέα ότι η χώρα σας ανήκει». Ο Αλ. Φλαμπουράρης τόνισε ότι όταν είναι κυβέρνηση η ΝΔ η διπλή ονομασία για την ΠΓΔΜ είναι σωστή πολιτική κι όταν δεν είναι κυβέρνηση είναι προδοσία, «όταν η χώρα μάχεται είστε με τους απέναντι» κι «όταν τα καταφέρνουμε, είμαστε ευνοούμενοι των ισχυρών».

Ο Αλ. Φλαμπουράρης αναφέρθηκε και στην επίθεση στον ΣΚΑΪ θυμίζοντας κι ο ίδιος έχει πέσει θύμα τρομοκρατών πολλές φορές, αλλά «δεν το έκανα θέμα όπως κάνετε εσείς» αναφερόμενος στην αξιοποίηση της επίθεσης από την ΝΔ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα