Παππάς: Ο πρόεδρος της ΝΔ να δώσει εξηγήσεις για τον μεσάζοντα Σφακιανάκη και τη διασύνδεση με τη σύζυγό του

Παππάς: Ο πρόεδρος της ΝΔ να δώσει εξηγήσεις για τον μεσάζοντα Σφακιανάκη και τη διασύνδεση με τη σύζυγό του

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει εξηγήσεις για τον μεσάζοντα ονόματι Τζον Σφακιανάκη και τη διασύνδεση του με τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι

“Για κακή τύχη του προέδρου της ΝΔ οι υπηρεσίες κινήθηκαν όπως έπρεπε. Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να δώσει εξηγήσεις για τον κ. Σφακιανάκη, ο οποίος έχει διασύνδεση με τη σύζυγό του, την κυρία Μαρέβα”.

Αυτό δήλωσε στο ραδιόφωνο 24/7 ο υπουργός Ψηφιακής πολιτικής Νίκος Παππάς, μετά την αποκάλυψη στη Βουλή από τον ίδιο τον πρωθυπουργό για τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία. “Ο κ. Τσίπρας αποκάλυψε ότι οι ενστάσεις και οι πηγές του Έλληνα πρέσβη δεν βασίζονταν σε αντιρρήσεις της Σαουδαραβικής κυβέρνησης αλλά σε έναν Έλληνα μεσάζοντα ονόματι Σφακιανάκη, από την Κρήτη”, σχολίασε.

Ο κ. Παππάς σημείωσε ότι “η ΝΔ έχει ανάγκη να εφευρίσκει θέματα να αντιπολιτευθεί, γιατί η χώρα ανακάμπτει. Όλοι διαπιστώνουν ότι η χώρα στέκεται στα πόδια της, εκτός από τη ΝΔ και σύμβουλοί της που λένε άλλα στα διάφορα φόρα όπως η κ. Ξαφά”.

Τόνισε ότι η ΝΔ καθορίζει τη στάση της από τα πρωτοσέλιδα συγκροτημάτων.

Για τον κ. Λοβέρδο είπε ότι “ο τρόπος που πολιτεύεται φτάνει στην άκρα δεξιά και προκαλεί απορίες ο τρόπος που κάνει αντιπολίτευση. Ίσως σύντομα μας λυθεί η απορία”, πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα