Παππάς: Ψήφος στη Νέα Δημοκρατία σημαίνει ακύρωση των θετικών μέτρων του ΣΥΡΙΖΑ

Παππάς: Ψήφος στη Νέα Δημοκρατία σημαίνει ακύρωση των θετικών μέτρων του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Νίκος Παππάς Eurokinissi

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88.6 σημειώνοντας πως τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός είναι εντός του συμφωνημένου πλαισίου με τους θεσμούς, ενώ κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη για "αλλαγή ατζέντας κουτσομπολιού κάθε 24 ώρες".

“Ψήφος στη Νέα Δημοκρατία σημαίνει ακύρωση των θετικών μέτρων του ΣΥΡΙΖΑ“, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6 ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς.

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής εκτίμησε, ότι εάν ο Μάνφρεντ Βέμπερ εκλεγεί στην Προεδρία της Κομισιόν, το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να πάρει πίσω τις φορο-ελαφρύνσεις που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός από το Ζάππειο.

Αναφέρθηκε πιο συγκεκριμένα στην τελευταία ανάρτηση του κύριου υποψηφίου του ΕΛΚ για την προεδρία της Κομισιόν, με την οποία, σύμφωνα με τον κ. Παππά, “καταγγέλλει τον πρωθυπουργό ως ανεύθυνο και χρησιμοποιεί ως επιχείρημα για να κομίσει μία δεύτερη πολιτική θέση, ότι είναι κατά του ευρωπαϊκού επιδόματος ανεργίας, μίας πολιτικής που οι προοδευτικές δυνάμεις στηρίζουν και θέλουν να εφαρμόσουν”.

Σχολιάζοντας τη δέσμη μέτρων που ανακοίνωσε από το Ζάππειο ο πρωθυπουργός, ο κ. Παππάς ανέφερε, πως η Ελλάδα έχει τετραπλάσιο ρυθμό ανάπτυξης από τη Γερμανία, σημειώνοντας πως “υπάρχει κι άλλος δρόμος από τις εμμονές του κ. Βέμπερ και της ΝΔ και τα δόγματα που εφάρμοσε ο κ. Σόιμπλε”, καλώντας τη ΝΔ, εάν προτίθεται να ψηφίσει τα μέτρα, να αποσύρει τη στήριξή της προς τον υποψήφιο του ΕΛΚ.

Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν, όπως είπε, έχουν συζητηθεί με τους θεσμούς και είναι απολύτως μέσα στο συμφωνημένο πλαίσιο. “Αξιοποιείται μέρος της εθνικής μας αποταμίευσης, αυτό που ονομάζουμε ‘μαξιλάρι’, για να διαμορφωθεί ο δημοσιονομικός χώρος που θα συμβάλλει ακόμα περισσότερο στην ανάπτυξη”.

Ακόμη, είπε, ότι είναι “ειρωνεία”, πριν λίγες ημέρες η ΝΔ να κάνει λόγο για σκανδαλολογία, ενώ η ίδια “αλλάζει ατζέντα κουτσομπολιού κάθε 24 ώρες. Ως άλλος Νοστράδαμος ο κ. Μητσοτάκης προβλέπει καταστροφές, που ποτέ δεν έρχονται. Αλλάζει θέσεις συγκαλύπτοντας τον πυρήνα του προγράμματός του και προσβάλλοντας τον ελληνικό λαό”, σημείωσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα