Παππάς: Σκόπιμες οι αναφορές της ΝΔ στον δικτάτορα Πινοσέτ

Παππάς: Σκόπιμες οι αναφορές της ΝΔ στον δικτάτορα Πινοσέτ
Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς Eurokinissi

Καταλόγιζε στην ΝΔ ότι επιχειρεί να σχετικοποιήσει τις δικτατορίες. Άνοιγμα σε ΚΙΝΑΛ για προγραμματική συνεργασία. Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις "λευκές περιοχές" της Digea.

Κάθε άλλο παρά τυχαία χαρακτήρισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς την εγκωμιαστική αναφορά του Κ. Καραγκούνη της ΝΔ στο ασφαλιστικό σύστημα του δικτάτορα Πινοσέτ, με δηλώσεις του στον News 24/7 στους 88,6 και καταλόγισε στην ακροδεξιά πτέρυγα της Πειραιώς ότι επιχειρεί να σχετικοποιήσει τις δικτατορίες.

«Η αναφορά στο σύστημα Πινοσέτ ήταν σκόπιμη» τόνισε στη Βουλή ο κ. Παππάς και σημείωσε ότι «δυστυχώς αποτελεί στρατηγική σκοπιμότητα για την ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ που επιχειρεί να σχετικοποιήσει δικτατορίες». Ο κ. Παππάς πρόσθεσε, μάλιστα, ότι υπάρχει «προγραμματικό χάος» του ΣΥΡΙΖΑ με την ΝΔ ενώ αντίθετα έκανε άνοιγμα προς το ΚΙΝΑΛ χαρακτηρίζοντας αναγκαία τη διαδικασία ανταλλαγής απόψεων σε προγραμματικά ζητήματα.

Οι αναφορές του κ. Παππά έγιναν κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την παροχή τηλεοπτικού σήματος σε 3.500 περιοχές και 411.000 πολίτες οι οποίοι δεν καλύπτονται από την Digea. Το νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε από τη ΣΥΡΙΖΑ τους ΑΝΕΛ και την Ένωση Κεντρώων ενώ τα περισσότερα κόμματα της αντιπολίτευσης δήλωσαν «παρών».

Βολές Κρέτσου στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου για το “μαύρο” της Digea σε 411.000 πολίτες

Σε παρέμβασή του ο νέος υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Λευτέρης Κρέτσος σημείωσε ότι με το νομοσχέδιο αντιμετωπίζεται «οριστικά το μαύρο -χωρίς εισαγωγικά- της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ στους τηλεοπτικούς δέκτες εκατοντάδων χιλιάδων συμπολιτών μας κατά τη μετάβαση στο ψηφιακό σήμα».

«Η μετάβαση στο ψηφιακό σήμα έγινε από τους προκατόχους μας με τρόπο αδιαφανή και προκλητικό» ανέφερε καταγγέλλοντας το διαγωνισμό-παρωδία όπως είπε της Digea.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα