Παραλήρημα Καμμένου: Μιλά τώρα για κυβέρνηση αποστασίας

Παραλήρημα Καμμένου: Μιλά τώρα για κυβέρνηση αποστασίας
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος Eurokinissi

"Χάρη στην Συμφωνία των Πρεσπών χάσατε το ηθικό πλεονέκτημα", επισήμανε στον ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανεβάζοντας τους τόνους κατά του πρώην κυβερνητικού του εταίρου.

«Αποφασίσατε να μετατρέψετε μία κυβέρνηση εθνικής συμφιλίωσης σε κυβέρνηση αποστασίας, είστε περήφανοι;» τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος απευθυνόμενος προς τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών κι Άμυνας που συζητά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο Π. Καμμένος μίλησε για «μέρα θλίψης» κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «χάρη στην Συμφωνία χάσατε το ηθικό πλεονέκτημα», ενώ μίλησε και πάλι για τα όσα έγιναν με την σύνθεση της Επιτροπής ώστε, κατ’ αυτόν, η πλειοψηφία μελών που τοποθετούνται κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών να μετατραπεί σε μειοψηφία.

Ο Π. Καμμένος εκτίμησε ότι μέρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει την Συμφωνία των Πρεσπών με ιδεολογικά κίνητρα κι ως μία, κάποιου τύπου ρεβάνς για τον Εμφύλιο. Ο Π. Καμμένος επισήμανε ότι μόνοι «οι Κασιδιάριδες και τα άκρα» χαίρονται όταν επανέρχονται στην επικαιρότητα οι μνήμες αίματος του Εμφυλίου. Ο Π. Καμμένος υποστήριξε ότι οι ΗΠΑ δεν είναι αυτές που πιέζουν για λύση του Μακεοδνικού παρατηρώντας ότι «η πρόταση ήταν του κ. Κοτζιά», ενώ αναφέρθηκε και στην πίεση που γίνεται για το ζήτημα αυτό από την Αγγέλα Μέρκελ και την Ευρώπη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα