Παρασκευόπουλος για ΕΣΡ: Πιο ευέλικτη η στάση της ΝΔ. Μπορούμε να βρούμε λύση

Συνέχιση της συζήτησης και ψήφιση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων "Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας και άλλες διατάξεις" στην Ολομέλεια της Βουλής την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνέχιση της συζήτησης και ψήφιση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων "Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας και άλλες διατάξεις" στην Ολομέλεια της Βουλής την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Τι δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για τις προσπάθειες ανασυγκρότησης του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης

«Η άκαμπτη στάση της ΝΔ έχει γίνει πιο ευέλικτη και μπορούμε να βρούμε λύση... Είμαστε κοντά στη συγκρότηση του ΕΣΡ ώστε να μπει τάξη στα τηλεοπτικά πράγματα, δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος.

Μιλώντας στην ΕΡΤ είπε πως «στην κυβέρνηση έχουν χρεωθεί παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη που δεν έχουν γίνει».

«Η παραίτηση των δυο αντιπροέδρων του ΣτΕ από το συνδικαλιστικό τους όργανο είναι εξέλιξη που αφορά το ίδιο το δικαστικό σώμα και όχι της σχέσης με την κυβέρνηση», πρόσθεσε ο κ. Παρασκευόπουλος ενώ αναγνώρισε ότι υπάρχει αναταραχή στις σχέσεις της εκτελεστικής με τη δικαστική εξουσία, τονίζοντας πως αυτό αποτελεί εμπόδιο στην ομαλή λειτουργία της Πολιτείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΝΔ: Γιατί αναπροσαρμόζει τη γραμμή της για το ΕΣΡ

Παππάς για ΕΣΡ: Είμαστε σε τροχιά σύγκλισης με τη ΝΔ

Θετικό ότι η ΝΔ μπαίνει στη συζήτηση για συγκρότηση ΕΣΡ, σημειώνει η κυβέρνηση

SHARE: