ΠΑΣΟΚ: “Δεν είναι “θυσία” η τραγωδία στα Τέμπη κ. Μητσοτάκη”

ΠΑΣΟΚ: “Δεν είναι “θυσία” η τραγωδία στα Τέμπη κ. Μητσοτάκη”
ΠΑΣΟΚ Aris Oikonomou / SOOC

Σφοδρή κριτική άσκησε το ΠΑΣΟΚ, με ανακοίνωσή του, στη σημερινή ομιλία του Πρωθυπουργού στο Μαρούσι, κατά την οποία έκανε λόγο για "θυσία" αναφερόμενος στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ως “πρωταθλητή του πελατειακού κράτους” χαρακτήρισε σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά και τη σημερινή ομιλία του στο Μαρούσι, στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε με τη λέξη “θυσία” στην τραγωδία των Τεμπών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ:

“Στη σημερινή ομιλία του στο Μαρούσι ο Πρωθυπουργός της καθυστερημένης συγγνώμης και της “άγνοιας”, έδειξε τον αμετανόητο τρόπο άσκησης της εξουσίας του χαρακτηρίζοντας «θυσία» τον τραγικό θάνατο των 57 συνανθρώπων μας.

Η προστασία της ζωής των πολιτών είναι υπέρτατο χρέος και δεν μπορεί να λογίζεται ως «θυσία» για να κάνουν οι εκάστοτε κυβερνώντες τα αυτονόητα.

Δίχως να αναλαμβάνει τις βαρύτατες ευθύνες του επιτελικού του χάους, που απέτυχε παταγωδώς, ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε ως προοδευτικός εκσυγχρονιστής. Δεν μπορεί όμως να αντιμετωπίσει το βαθύ κράτος ένας από τους βασικούς εκπροσώπους του.

Ο κ. Μητσοτάκης έχει πλέον ταυτιστεί στη συνείδηση των πολιτών ως ο Πρωθυπουργός, που αποδείχτηκε πρωταθλητής του πελατειακού κράτους και του καθεστωτισμού”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα