ΠΑΣΟΚ: Φιλική εταιρεία Τσίπρα-Καμμένου με την καραμανλική δεξιά

ΠΑΣΟΚ: Φιλική εταιρεία Τσίπρα-Καμμένου με την καραμανλική δεξιά
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Οι δηλώσεις του Παπαγγελόπουλου για το Βατοπέδι, από τις οποίες πάντως πήρε αποστάσεις ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, προκάλεσαν την αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη

Την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ προκάλεσαν οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου με αφορμή την αθωωτική απόφαση για το Βατοπέδι.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Παπαγγελόπουλος δήλωσε στην Ελευθερία του Τύπου ότι ο Κώστας Καραμανλής είναι απρόσβλητος από τον ιό της διαπλοκής και ότι: «Τους λαοπρόβλητους ηγέτες τα ντόπια και ξένα συμφέροντα, οι νταβατζήδες της διαπλοκής, οι λακέδες και τα γιουσουφάκια της ενημέρωσης προσπαθούν να τα εξουδετερώσουν με κάθε τρόπο. Αυτό συνέβη με τον Κώστα Καραμανλή, αυτό συμβαίνει και σήμερα με τον Αλέξη Τσίπρα».

Το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωση που εξέδωσε υποστήριξε:

“Οι δηλώσεις Παπαγγελόπουλου  τα λένε όλα. Πιο επίσημα αποκαλυπτήρια  της Φιλικής Εταιρείας Τσίπρα – Καμμένου με την Καραμανλική πτέρυγα της δεξιάς δεν μπορούσαν να υπάρξουν. Πώς αισθάνεται, μετά την κυνική αποκάλυψη, ο προοδευτικός κόσμος που εμπιστεύθηκε τον κ. Τσίπρα, αποτυπώνεται με εύγλωττο και ηχηρό τρόπο στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ  να πάρει αποστάσεις με ανακοινώσεις και πρωτοσέλιδα. Το πώς αισθάνεται ο κ Μητσοτάκης το ξέρει μόνο ο ίδιος.”

Η αντίδραση αυτή εντάσσεται στην προσπάθεια της Χαριλάου Τρικούπη να πάρει πίσω δυσαρεστημένους ψηφοφόρους από το ΣΥΡΙΖΑ και ταυτόχρονα να δημιουργήσει αναχώματα προς τη ΝΔ. Σημειωτέον πάντως ότι η Κουμουνδούρου σε δική της ανακοίνωση για το Βατοπέδι υποστήριξε ότι οι πολιτικές ευθύνες της ΝΔ δεν παραγράφονται, ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος ερωτηθείς σχετικά στο briefing απάντησε με διπλωματικό τρόπο ότι η θέση της κυβέρνησης απέναντι σε οποιαδήποτε δικαστική απόφαση είναι ότι ανεξαρτήτως της ορθότητας της δε μπορεί παρά να είναι δεσμευτική.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα