ΠΑΣΟΚ για υποκλοπές: “Επιχειρούν να κρατήσουν μυστικό το πόρισμα της εξεταστικής”

ΠΑΣΟΚ για υποκλοπές: “Επιχειρούν να κρατήσουν μυστικό το πόρισμα της εξεταστικής”
ΠΑΣΟΚ Eurokinissi

Μεταβίβαση του πορίσματος για τις υποκλοπές στο προεδρείο της εξεταστικής επιτροπής με πλήρη μυστικότητα, ζητήθηκε από τα κόμματα, σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ.

Για επιχείρηση να μεταβιβαστεί με πλήρη μυστικότητα το πόρισμα των κομμάτων για τις υποκλοπές στο προεδρείο της εξεταστικής επιτροπής και να μην δημοσιοποιηθεί, κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Η επιχείρηση συγκάλυψης, που ξεδιπλώθηκε από την κυβερνητική πλειοψηφία,  καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών της εξεταστικής επιτροπής, είτε με την κοινοβουλευτική πρωτοτυπία να μην κληθούν τα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα και οι εταιρείες που σχετίζονται με το παράνομο λογισμικό Predator είτε σφραγίζοντας με απόφαση Μητσοτάκη όλα τα στόματα επικαλούμενοι το απόρρητο αλά καρτ, δεν θα μπορούσε να έχει άλλη κατάληξη” αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

Και συνεχίζει: “Ζητήθηκε ξεδιάντροπα από τα κόμματα να μην δημοσιοποιήσουν το πόρισμά τους, αλλά να το μεταβιβάσουν με πλήρη μυστικότητα στο Προεδρείο της Εξεταστικής Επιτροπής, έτσι ώστε να θαφτεί μια για πάντα. Επιχειρούν να κρατήσουν μυστικό ακόμη και το πόρισμα των κομμάτων. Σκοτάδι παντού!“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα