ΠΑΣΟΚ για υποκλοπές: Αποδεικνύεται ότι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι μια κυβέρνηση επικίνδυνη

ΠΑΣΟΚ για υποκλοπές: Αποδεικνύεται ότι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι μια κυβέρνηση επικίνδυνη
INTIME NEWS

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ζητά μέσω ανακοίνωσής του "να βγουν όλα στο φως", καλώντας τους αρμόδιους Υπουργούς, αλλά και τους -νυν και πρώην- διοικητές της ΕΥΠ να πουν όλη ην αλήθεια.

Για άθλια προπαγάνδα της "επικίνδυνης κυβέρνησης των Άριστων" η οποία "διαρρέει πληροφορίες για Αρμενίους, Ουκρανούς και Κινέζους" κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σχετικά με το θέμα των υποκλοπών για το οποίο ζητά να βγουν "όλα στο φως".

Συγκεκριμένα, καλεί τους αρμόδιους Υπουργούς, αλλά και τους κ.κ Κοντολέοντα και Δεμίρη "να πουν την αλήθεια", ενώ ζητά από την ελληνική Δικαιοσύνη "να ερευνήσει άμεσα όλες τις αποκαλύψεις".

Παράλληλα, ξεκαθαρίζει πως "το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής θα εγγυηθεί την εύρυθμη λειτουργία της Δημοκρατίας" και πως "δεν θα εργαλειοποιήσει με επικοινωνιακούς όρους θέματα που αφορούν τον πυρήνα της λειτουργίας του πολιτεύματος".

Αναλυτικά:

"Συνεχίζεται η άθλια προπαγάνδα από την Κυβέρνηση της ΝΔ σε βάρος των δημοκρατικών θεσμών.

Ενώ η Εισαγγελέας επικαλείται το νόμο για το απόρρητο της διαδικασίας, η Κυβέρνηση διαρρέει πληροφορίες για Αρμενίους, Ουκρανούς και Κινέζους. Τους διαψεύδει ο πρέσβης της Αρμενίας αλλά συνεχίζουν να χρησιμοποιούν σκοτεινές και παρακρατικές μεθόδους.

Ζητάμε οι αρμόδιοι Υπουργοί, ο κ. Κοντολέων και ο νέος Διοικητής της ΕΥΠ κ.Δεμίρης να προσέλθουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας την επόμενη εβδομάδα και να πουν όλη την αλήθεια. Καλούμε την ελληνική Δικαιοσύνη να ερευνήσει άμεσα όλες τις αποκαλύψεις.

Ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει όλη την αλήθεια.

Αποδεικνύεται στην πράξη ότι η Κυβέρνηση των Άριστων του κ. Μητσοτάκη είναι μια κυβέρνηση επικίνδυνη.

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής θα εγγυηθεί την εύρυθμη λειτουργία της Δημοκρατίας. Δεν θα εργαλειοποιήσει με επικοινωνιακούς όρους θέματα που αφορούν τον πυρήνα της λειτουργίας του πολιτεύματος, όπως κάνει η ΝΔ και όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ. Όλα στο φως".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Υποκλοπές, ΠΑΣΟΚ, Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, Κυβέρνηση, Παναγιώτης Κοντολέων
SHARE:

24Media Network