ΠΑΣΟΚ: Καλοδεχούμενη οποιαδήποτε συζήτηση στη Βουλή για τη διαπραγμάτευση

ΠΑΣΟΚ: Καλοδεχούμενη οποιαδήποτε συζήτηση στη Βουλή για τη διαπραγμάτευση

Τι ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ για το αίτημα του πρωθυπουργού να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα συζήτηση στη Βουλή για τη διαπραγμάτευση

Καλοδεχούμενη χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ την συζήτηση στη Βουλή για την διαπραγμάτευση, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (30/03) μετά από αίτημα του Αλέξη Τσίπρα.

"Οποιαδήποτε συζήτηση στη Βουλή, έστω και με τη κολοβή και συνοπτική διαδικασία του άρθρου 142A, είναι καλοδεχούμενη για να καταλάβει η ίδια η κυβέρνηση με τους βουλευτές της πού βρισκόμαστε και πόσο ρηχά και επικίνδυνα είναι τα επικοινωνιακά και γλωσσικά παιχνίδια.

Αυτή όμως η διαδικασία δεν καλύπτει το γεγονός ότι η τροποποίηση/παράταση της «Κύριας Σύμβασης Χρηματοοικονομικής Διευκόλυνσης» υπογράφτηκε από την κυβέρνηση ερήμην της Βουλής και χωρίς νομοθετική εξουσιοδότηση.

Δεν καλύπτει επίσης  το γεγονός ότι πήραν μέσα από τα χέρια της κυβέρνησης τα 11 δις ευρώ του αποθεματικού του ΤΧΣ και τώρα η κυβέρνηση εκλιπαρεί να πάρει πίσω το 1,2 δις, λόγω της οξύτατης ταμειακής ανάγκης στην οποία έχει φέρει την χώρα η ανερμάτιστη στάση της ίδιας της κυβέρνησης.

Για όλα αυτά έχουμε κουραστεί να προειδοποιούμε. Ενδεικτικά επισυνάπτουμε την ανακοίνωση μας της 3ης Μαρτίου, όταν η κυβέρνηση είχε και πάλι λανσάρει την ιδέα της συζήτησης κατά το άρθρο 142Α, χωρίς να γίνει τελικά τίποτα. Ήδη πέρασε από τότε ένας σχεδόν μήνας κατά τον οποίο συνεχίζεται η παρέλαση των ίδιων ψεμάτων με βήμα σημειωτόν", αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΠΑΣΟΚ
SHARE:

24Media Network