ΠΑΣΟΚ: Να ανασταλεί η χρηματοδότηση των “Σπαρτιατών” σύμφωνα με τη νομολογία του ΣτΕ

ΠΑΣΟΚ: Να ανασταλεί η χρηματοδότηση των “Σπαρτιατών” σύμφωνα με τη νομολογία του ΣτΕ
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη Eurokinissi

Να ελεγχθούν άμεσα οι καταγγελίες που ακούστηκαν στη Βουλή και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για τους "Σπαρτιάτες" και να ανασταλεί άμεσα η χρηματοδότηση του κόμματος ζητά το ΠΑΣΟΚ.

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο κόμμα των Σπαρτιατών, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ένα κόμμα με δανεικές ψήφους, ένας πολιτικός «αρχηγός» χωρίς βουλευτές και καταγγελίες για μαφιόζικες πρακτικές παρασκηνίου, αν μη τι άλλο, είναι πρωτόγνωρα και άκρως επικίνδυνα φαινόμενα, που πρέπει να ενεργοποιήσουν τα δημοκρατικά μας αντανακλαστικά».

ΤΟ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τονίζει πώς πρέπει άμεσα να ελεγχθούν οι καταγγελίες που ακούστηκαν στη Βουλή και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης από τον ίδιο τον «πρόεδρο» των «Σπαρτιατών» σχετικά με εκβιασμούς που δέχεται για την κρατική χρηματοδότηση και την ευθεία εμπλοκή του Ηλία Κασιδιάρη στα εσωτερικά του κόμματος με τη χειραγώγηση βουλευτών.

Καλεί ταυτόχρονα, τον Πρόεδρο της Βουλής και τις κοινοβουλευτικές ομάδες του δημοκρατικού τόξου να ενεργήσουμε τα δέοντα ώστε να ανασταλεί η χρηματοδότηση του κόμματος των Σπαρτιατών, ζήτημα που έχει ήδη κριθεί συνταγματικά από τη νομολογία του ΣτΕ».

Επίσης υπογραμμίζει ότι από τις πρόσφατες εξελίξεις προκύπτει αναμφίβολα ότι η πραγματική διεύθυνση του κόμματος ασκείται από τον καταδικασμένο και έγκλειστο στις φυλακές Δομοκού, Ηλία Κασιδιάρη, και συνεπώς θα ήταν επικίνδυνο και προσβλητικό για τη Δημοκρατία και τους θεσμούς τα χρήματα του ελληνικού λαού να αφεθούν να αποτελέσουν αντικείμενο διένεξης και λάφυρο ναζιστικών μορφωμάτων και καταδικασμένων για βαρύτατες εγκληματικές πράξεις.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα